EUROLYGA 2023

Rokas Giedraitis: „Visi nori ir siekia žaisti už Lietuvos rinktinę“

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pergalingai pradėjo pasiruošimą olimpiniam atrankos turnyrui. Savų sirgalių akivaizdoje lietuvių puolimo mašina be gailesčio pervažiavo Dominikos Respublikos komandą – 95:62. Tuo tarpu ir vėl nacionalinės rinktinės marškinėlius apsivilkęs Rokas Giedraitis neslepia – tai kiekvieno krepšininko svajonė.

Rokas Giedraitis<br>V.Skaraičio nuotr.
Rokas Giedraitis<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-06-19 10:03

„Emocijos visą laiką geros. Visi nori ir siekia žaisti už Lietuvos rinktinę. Sugrįžti į rinktinę visada smagu“, – po pirmojo draugiško mačo kalbėjo R. Giedraitis.

Paklaustas, ar užteko tik dviejų savaičių poilsio, Vitorijos „Baskonia“ klube rungtyniaujantis puolėjas sako, kad jau žino kaip išnaudoti trumpas atostogas nuo krepšinio: „Esame profesionalai, tai žinome, kaip atsistatyti per tas 10 dienų. O dabar ir vėl reikia įeiti į formą, pajusti vienas kitą ir gerinti savo žaidimą.“

Maršrutas – viešbutis ir salė

R. Giedraitis juokauja, kad šiuo metu mato tik dvi vietas – krepšinio salę ir viešbutį. O ir paklaustas, ką veikia laisvu metu nuo treniruočių, krepšininkas neslepia: „Nieko per daug ir neveikime. Sportuojame ir tiek.“

„Tai gal tenka stebėti NBA rungtynes?“, – paklausėme R. Giedraičio. „Seku tiek, kiek spauda parašo. Kažkokių savo lyderių taip pat neturiu.“

Šiuo metu NBA Rytų konferencijos pusfinalyje vyksta žūtbūtinė kova, kur „Atlanta Hawks“ ekipa bandys sukurti neįmanoma ir parklupdyti „Philadelphia 76ers“.

Šioje dvikovoje „Betsafe“ prognozuoja, kad favoritė Filadelfijos komanda iir turi net 72 proc. tikimybę pateikti į konferencijos finalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.