EUROLYGA 2023

Lietuvos krepšinio portalas kaip investuotoją prisiviliojo krepšininką Edgarą Ulanovą

Lietuvoje šešiolika metų veikiantis krepšinio naujienų tinklalapis basketnews.lt pradeda veiklą tarptautinėse rinkose. Sekmadienį startavo anglakalbei auditorijai skirtas tinklalapis basketnews.com, kurio investuotoju tapo krepšininkas Edgaras Ulanovas.

 Edgaras Ulanovas investavo į krepšinio portalą.<br> basketnews.lt nuotr.
 Edgaras Ulanovas investavo į krepšinio portalą.<br> basketnews.lt nuotr.
 Edgaras Ulanovas investavo į krepšinio portalą.
 Edgaras Ulanovas investavo į krepšinio portalą.
 Edgaras Ulanovas investavo į krepšinio portalą.
 Edgaras Ulanovas investavo į krepšinio portalą.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 28, 2021, 1:06 PM

Pastarąjį sezoną Stambulo „Fenerbahce“ komandoje žaidęs E. Ulanovas įsigijo 15 proc. naujai įsteigtos įmonės akcijų.

„Aš pats esu labai panašus į žmones, kurie dirba šiame projekte – gyvenu krepšiniu ir jo naujienomis, – sekmadienį oficialiame projekto pristatyme kalbėjo E. Ulanovas. – Žinojau, kad Lietuvoje basketnews yra geriausi savo srityje, žinau, kokia tai stipri komanda, ir iš karto turėjau didelį norą prisijungti.“

„Džiaugiamės komandą papildę žmogumi, kuris krepšinį geriau nei bet kas kitas pažįsta iš vidaus, – sakė portalo direktorius Jonas Miklovas. – Edgaras yra ilgametis Eurolygos žaidėjas, o būtent šiai lygai skirsime didžiausią dėmesį ir su ja siejame didžiausias turinio bei auditorijos perspektyvas.

Eurolyga vienija 18 komandų iš 11 šalių, ji kuria puikų produktą, bet manome, kad yra didžiulis kokybiškos informacijos vakuumas. Šią spragą ir bandysime užpildyti.“

Nuo 2005 m. Lietuvoje veikiantis krepšinio portalas yra didžiausią auditoriją turintis specializuotas tinklalapis Lietuvoje.

Praėjusiais metais Lietuvos krepšinio federacijos apdovanojimuose šio portalo tinklalaidžių vedėjas Karolis Tiškevičius buvo išrinktas geriausiu šalies krepšinio žurnalistu, o pats tinklalapis įvertintas už geriausią atsaką į COVID-19 krepšinio pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.