EUROLYGA 2023

Arūnas Mikalauskas sudarė sutartį su Nyderlandų čempionais

Arūnas Mikalauskas jau trečią sezoną lieka Olandijoje, tačiau išbandys jėgas tiek FIBA Čempionų lygos turnyre, tiek ir naujose bendrose Belgijos ir Olandijos krepšinio pirmenybėse.

Arūnas Mikalauskas<br>LKL.lt nuotr.
Arūnas Mikalauskas<br>LKL.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 7, 2021, 9:45 PM, atnaujinta Jul 8, 2021, 8:07 AM

Klaipėdietis sudarė sutartį su Olandijos čempionais iš Leideno, kurių dėmesį patraukė po įspūdingo sezono, kurio metu puolėjas Roterdamo „Feyenoord“ komandoje vidutiniškai pelnydavo po 19 taškų, atkovodavo po 6,9 kamuolio, atlikdavo po 4,2 rezultatyvaus perdavimo ir perimdavo po 2,1 kamuolio.

„Neplanavau likti Olandijoje, norėjau išbandyti jėgas Vokietijos ir kitose pajėgesnėse pirmenybėse, tačiau sulaukęs Olandijos čempionų pasiūlymo bei galimybės varžytis Čempionų lygoje bei bendrame Belgijos ir Olandijos čempionate, ilgai nesvarsčiau. Treneris labai norėjo matyti mane komandoje ir yra numatęs man svarbų vaidmenį. Net keli Lietuvos klubai rodė susidomėjimą, tačiau konkrečių pasiūlymų nesulaukiau“, – mintimis dalinosi Arūnas Mikalauskas.

Pasak krepšininką atstovaujančios agentūros „East Players“ vadovo, puolėjas iš Lietuvos sulaukė nemažai dėmesio iš įvairių šalių, tačiau norėjosi žengti žingsnį į priekį, o ne atgal. „Mus suintrigavo galimybė žaisti Čempionų lygoje bei bendroje Belgijos ir Olandijos krepšinio lygoje. Nemažai klubų dar analizavo Arūno žaidimą, tačiau laukti kitų pasiūlymų ir prarasti tokios galimybės nenorėjome“, – teigė „East Players“ atstovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.