EUROLYGA 2023

K. Duranto pareiškimas: JAV savo žaidimu Tokijo olimpiadoje norės pagerbti K. Bryantą

JAV krepšinio rinktinė tęsia pasiruošimą artėjančioms Tokijo vasaros olimpinėms žaidynėms. Šį kartą šalies olimpinėje komandoje netrūks NBA žvaigždžių, o ryškiausia iš jų – „Brooklyn Nets“ puolėjas Kevinas Durantas.

K.Durantas (kairėje) 2012 metais kartu su K.Bryantu (dešinėje) tapo Londono olimpinių žaidynių čempionais.<br>ImagoImages/Scanpix nuotr.
K.Durantas (kairėje) 2012 metais kartu su K.Bryantu (dešinėje) tapo Londono olimpinių žaidynių čempionais.<br>ImagoImages/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2021, 1:24 PM

32-ejų 210 cm ūgio krepšininkas į Tokiją vyksta su kovingomis nuotaikomis ir teigė, kad JAV rinktinė savo žaidimu žada pagerbti praėjusių metų pradžioje Anapilin iškeliavusį legendinį krepšininką Kobe Bryantą.

„Mes visi jaunystėje žiūrėdavome į K.Bryantą, stebėdavome jo atakas, epizodus. Šio žaidėjo DNR, požiūris į darbą mus įkvėpdavo ir tada, kai žaisdavome tiek su juo, tiek ir prieš jį.

Kobe mus išmokė, kas yra krepšinis ir koks yra teisingas požiūris į darbą.

Dabar, kai jo nebėra su mumis, visi norime jį tinkamai pagerbti. Žaisime K.Bryanto stiliumi – aistrą žaidimui perteiksime kiekviename rungtynių epizode“, – teigė K.Durantas.

2020-ųjų sausį tragiškai žuvęs K.Bryantas per savo karjerą du kartus buvo tapęs olimpiniu čempionu – 2012-ųjų Londono ir 2016-ųjų RIO olimpinėse žaidynėse.

JAV krepšinio rinktinė Tokijo olimpinėse žaidynėse varžysis A grupėjė, kartu su Prancūzijos, Irano ir Čekijos rinktinėmis.

Olimpinės JAV krepšinio rinktinės sudėtis:

Kevinas Durantas („Brooklyn Nets“), Jerami Grantas („Detroit Pistons“), Damianas Lillardas („Portland Trail Blazers“), Devinas Bookeris („Phoenix Suns“), Jaysonas Tatumas („Boston Celtics“), Bradley Bealas („Washington Wizards“), Khrisas Middletonas („Milwaukee Bucks“), Zachas LaVine'as („Chicago Bulls“), Bamas Adebayo („Miami Heat“), Draymondas Greenas („Golden State Warriors“), Jrue Holiday („Milwaukee Bucks“), Kevinas Love'as („Cleveland Cavaliers“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.