EUROLYGA 2023

Jonavos komandoje – Kauno „Žalgirio“ sistemos žaidėjas

Iš Kauno „Žalgirio“ dublerių į Jonavos „CBet“ persikeliantis Justinas Ramanauskas nekantrauja išbandyti save Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) ir tiki, kad darbas su Virginijumi Šeškumi duos karjeros vaisių.

 J. Ramanauskas.<br> Komandos nuotr.
 J. Ramanauskas.<br> Komandos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 27, 2021, 6:46 PM

20 metų 193 cm ūgio krepšininkas, galintis rungtyniauti įžaidėjo ir atakuojančio gynėjo pozicijose, Jonavoje ne naujokas – komandai jis atstovavo ir 2018-19 m. sezone.

Paskutinius dvejus metus J. Ramanauskas praleido „Žalgirio“ sistemoje.

Atstovaudamas šalies čempionų dubleriams Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) pastarąjį sezoną kaunietis rinkdavo po 9,4 taško ir atlikdavo po 3,6 rezultatyvaus perdavimo.

„Šį sezoną norėjosi kilti į aukštesnį lygį ir išbandyti save LKL“, – bcjonava.lt sakė J. Ramanauskas, kuris yra laikomas vienu perspektyviausių savo karto krepšininkų Lietuvoje.

„Jonavos komandoje jau buvau žaidęs – aplinka man čia pažįstama, žinau, kad čia yra suteikiamos puikios sąlygos sportuoti bei tobulėti. Taip pat patinka, kad klubas yra ambicingas, siekiantis vis aukštesnių tikslų“, – motyvus, kodėl pasirinko „CBet“ pasiūlymą, vardijo J. Ramanauskas.

„Tikiuosi, kad mūsų komanda bus labai rimtas priešininkas visoms lygos ekipoms, ir kad galėsiu prisidėti prie kuo daugiau Jonavos pergalių“,– pridūrė krepšininkas.

Jonavos sporto centre jau plušantis J. Ramanauskas vasarą leido darbingai. Sportavo salėje, dirbo su fizinio parengimo treneriu, dalyvavo 3x3 turnyruose.

Jis viliasi, kad darbas su Virginijumi Šeškumi ir žaidimas LKL taps postūmiu jo karjeroje.

„Man tai bus pirmas sezonas LKL – teks įprasti prie dar didesnio fiziškumo, didesnių greičių. Bet labai nekantrauju išbandyti save aukščiausioje Lietuvos lygoje, ir tikiuosi stipriai patobulėti kaip žaidėjas“.

„Esu gerai nusiteikęs darbui su V. Šeškumi. Manau, galiu daug ko išmokti iš šio trenerio. Jis yra treniravęs daug gerų žaidėjų bei komandų, tad stengsiuosi pasiimti ir išmokti kuo daugiau iš jo“, – sakė J. Ramanauskas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.