EUROLYGA 2023

Po pirmosios draugiškos dvikovos – M. Schillerio liaupsės „Žalgirio“ naujokui ir mintys apie laukiančias išvadas

Kauno „Žalgirio“ ekipa trečiadienį pradėjo savo draugiškų rungtynių maratoną. Vis dėlto pergalės pirmajame kontroliniame mūšyje Lietuvos čempionams iškovoti nepavyko.

M.Schilleris.<br>G.Bitvinsko nuotr.
M.Schilleris.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 1, 2021, 9:25 PM

Kauniečiai namuose 87:88 (22:22, 24:22, 21:27, 20:17) turėjo pripažinti Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipos pranašumą.

„Trečiajame kėlinyje „kraujavome“ gynyboje. Varžovai įmetė 27 taškus, antroje rungtynių pusėje turėjome rimtų problemų stabdydami Erricką McCollumą. Vien po ilgosios pertraukos jis įmetė 23 taškus.

Manau, kad ketvirtajame kėlinyje padarėme kur kas geresnį darbą gynyboje, o rungtynių pabaigoje abi komandos apsikeitė svarbiais metimais.

Taip jau būna. Turime žiūrėti į priekį. Stebėsime vaizdo įrašą, mokysimės iš klaidų ir statysime savo žaidimą“, – po akistatos kalbėjo „Žalgirio“ strategas Martinas Schilleris.

Krepšinio specialistas iš Austrijos negailėjo šiltų žodžių Emmanueliui Mudiay, kuris Kauno ekipos gretose įmetė 21 tašką.

„Manau, kad jis sužaidė visai geras rungtynes. Jis dar niekada nėra žaidęs Europoje, šio žemyno kultūroje bei jam neįprastose krepšinio taisyklėse.

Kaip pirmosioms rungtynėms jis atliko tikrai puikų darbą“, – samprotavo „Žalgirio“ treneris.

Tai buvo pirmosios Lietuvos čempionų draugiškos rungtynės pasirengimo cikle. Artimiausią dvikovą „Žalgiris“ turės prieš Panevėžio „Lietkabelio“ krepšininkus.

„Iki artėjančių rungtynių turime gerai pailsėti bei atlikti tinkamus darbus treniruotėse. Dabar svarbesnę įtaką turės ne artėjančios rungtynės, o būsima treniruotė“, – „Žalgiris TV“ kalbėjo M.Schilleris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.