EUROLYGA 2023

Iš rikiuotės dėl traumų iškrito du jaunieji „Žalgirio“ krepšininkai

Kauno „Žalgirio“ pagrindinė ir jaunimo komandos kuriam laikui prarado du perspektyvius gynėjus. Kartu su pagrindinės komandos krepšininkais pasiruošimą sezonui pradėję Mantas Rubštavičius ir Dominykas Stenionis treniruotės metu patyrė kojų traumas.

M.Rubštavičius patyrė traumą.<br>adidasngt.com
M.Rubštavičius patyrė traumą.<br>adidasngt.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 3, 2021, 1:55 PM, atnaujinta Oct 6, 2021, 11:22 AM

M.Rubštavičiaus kojos traumą patyrė gynybinės situacijos metu susidūręs su komandos draugais. Devyniolikmečiui įtariamas kelio raiščių patempimas, o tiksli diagnozė ir reabilitacijos laikas paaiškės po papildomų tyrimų.

Vos už kelių minučių nelaimė ištiko ir D.Stenionį, kuris grįždamas į gynybą kryptelėjo koją. Devyniolikmečiui gynėjui buvo konstatuotas padikaulio lūžis. Jam artimiausiu metu bus atlikta operacija, po kurios paaiškės, kiek laiko jis turės praleisti be krepšinio kamuolio.

Sezonui besirengiančių žalgiriečių penktadienį laukia antrosios kontrolinės rungtynės. Kauniečiai 18.00 val. susitiks su Panevėžio „Lietkabelio“ krepšininkais. Šias rungtynes tiesiogiai galės stebėti visi „Žalgiris Insider“ MVP plano prenumeratoriai.

Šiam susitikimui registruotas jau bus pirmąsias rungtynes praleidęs Janis Strelniekas. Trečiadienį žalgiriečiai po atkaklios kovos paskutinėmis sekundėmis 87:88 nusileido Krasnodaro „Lokomotiv“ komandai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.