EUROLYGA 2023

Graikai trimituoja: Maskvą palikęs M. Jamesas arti susitarimo kitu Eurolygos klubu

Praėjusią savaitę oficialiai su Maskvos CSKA ekipa išsiskyręs Mike'as Jamesas šiuo metu neatstovauja jokiam klubui ir užima laisvojo agento pozicijas. Vis dėlto Graikijos žiniasklaida praneša, kad amerikietis kitą sezoną gali likti ne tik Eurolygoje, bet ir Rusijoje.

Mike'as Jamesas.<br>cskabasket.com nuotr.
Mike'as Jamesas.<br>cskabasket.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 13, 2021, 8:25 PM

Pasak naujienų portalo „Totalbasket“, 31-erių 185 cm ūgio gynėju rimtai domisi Eurolygoje rungtyniausianti Sankt Peterburgo „Zenit“ komanda, kuriai atstovauja du lietuviai Mindaugas Kuzminskas ir Artūras Gudaitis.

Iš Graikijos pasirodę pranešimai sulaukė nemažai dėmesio ir Rusijos spaudoje. Vietos naujienų portalas „Sport-Express“ pirmadienį pranešė, kad pasak šaltinių, „Zenit“ nesidomi M.Jamesu, o Sankt Peterburgo ekipa yra jau pilnai baigusi savo komplektaciją.

Lrytas.lt primena, kad praėjusiame sezone gynėjas iš JAV ne kartą konfliktavo su Maskvos CSKA klubo treneriu Dimitriu Itoudžiu ir dėl šių priežasčių krepšininkas nebaigė sezono Rusijoje, buvo suspenduotas ir išvyko į JAV.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.