EUROLYGA 2023

Vilniaus „Ryto“ komanda vairuos naujus visureigius

Prasidėjus naujam krepšinio sezonui Vilniaus „Rytas“ pratęsė bendradarbiavimą su 80 metų jubiliejų šiais metais mininčiu „Jeep“.

 Vilniečiai gavo naujų automobilių raktelius.<br> jeep.lt nuotr.
 Vilniečiai gavo naujų automobilių raktelius.<br> jeep.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 20, 2021, 11:52 AM, atnaujinta Sep 20, 2021, 11:56 AM

Trejus metus iš eilės su „Rytu“ bendradarbiaujantis sidabrinis sostinės klubo rėmėjas perdavė 15 naujų visureigių raktelių.

„Ryto“ treneriai bei krepšininkai vairuos miesto visureigius „Jeep Compass“, kurie yra sukurti miestui bei puikiai tiks ne tik kelionėms į rungtynes ar treniruotes, bet ir kelionėms su šeima ar draugais.

„Vertiname, kad visame pasaulyje atpažįstamas prekės ženklas, bendradarbiaujantis su garsiais profesionalaus sporto klubais Italijoje ar Prancūzijoje, Lietuvoje pasirinko ilgalaikę partnerystę su stipriausia sostinės sporto organizacija. „Ryto“ žaidėjai ir treneriai prie visureigių vairų tampa jau įprastu vaizdu sostinės gatvėse“, – teigė „Ryto“ valdybos pirmininkas Darius Gudelis.

„Autobrava Motors“ vadovas Gintas Bliuvas akcentavo bendras tarpusavio vertybes.

„Drąsa, nuotykiai, profesionalumas ir maksimalių rezultatų siekimas, nepaisant visų kelyje iškylančių iššūkių, yra mus jungiančios vertybės. Tad šis bendradarbiavimas – tai ne tik partnerystė, kuri prasidėjo prieš kelis metus, o ryžtingas siekis aplink šias vertybes puoselėti bei telkti vilniečius, nepaisant visų iššūkių, kurie buvo ar bus“, – sako G.Bliuvas.

Džiugiomis emocijomis dalinosi ir „Ryto“ kapitonas.

„Smagu gavus visiškai naują automobilį. Ne pirmus metus bendradarbiaujame, todėl žinom, tikrai malonūs, erdvūs ir patogūs automobiliai, turintys visas svarbiausias funkcijas. Su jais važiuoti vienas malonumas ir su šeima telpame tikrai visi“, – visureigiu džiaugėsi „Ryto“ kapitonas Arnas Butkevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.