EUROLYGA 2023

Šaro sezono starte – atsinaujinęs ir paslaptingas vokiškas žvėris: „Turime nuolat išlikti susikaupę“

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ ekipa, kurioje rungtyniauja Rokas Jokubaitis penktadienį pradės savo pasirodymą naujajame Eurolygos sezone. Pirmoje dvikovoje katalonai savo aikštėje priims Berlyno ALBA krepšininkus.

Š.Jasikevičius.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-10-01 08:26

Šiame sezone prie Vokietijos klubo komandos vairo stoja ne pastaruosius ketverius metus komandai vadovavęs Aito Garcia Renese'as, o Israelis Gonzalesas.

Vis dėlto prieš artėjančią dvikovą „Barcelona“ treneris Š.Jasikevičius mano, kad net ir pasikeitus Berlyno ekipos strategui, šios komandos žaidimo braižas turėtų priminti ankstesniojo trenerio demonstruotą stilių.

„Eurolygoje vyksta pačios prestižiškiausios rungtynės visoje Europoje ir mes esame labai laimingi, kad galime būti to dalimi. Manau, kad ALBA šiame sezone pratęs Aito Garcia Renese'o filosofiją. Nors komandoje pasikeitė treneris, tačiau žaidimo braižas išlieka toks pat.

Jie žaidžia labai greitą ir patrauklų krepšinį. ALBA visada stengiasi užbaigti atakas per 6-8 sekundes ir turi daug žaidėjų, kurie tai gali padaryti gerai. Turime nuolat išlikti susikaupę.

Kol kas neteko matyti daug šios komandos oficialių varžybų, o ir yra sudėties trūkumų dėl kai kurių žaidėjų patirtų traumų, tačiau jie bando žaisti savo krepšinį.

Kol kas vaizdas panašus į Aito (Garcia Renese'o – red.) ALBA. Pažiūrėsime, kaip viskas keisis sezono metu“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

„Barcelona“ ir ALBA komandų dvikova Eurolygoje vyks penktadienį, 22 val. Lietuvos laiku.

Visos penktadienio Eurolygos rungtynės:

UNIKS – „Zenit“: 19 val.

„Fenerbahce“ – „Crvena zvezda“: 20 val. 45 min.

ASVEL – „Žalgiris“: 21 val.

„Olympiacos“ – „Baskonia“: 21 val.

„Barcelona“ – ALBA: 22 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.