EUROLYGA 2023

Tokios „Anadolu Efes“ ekipos dar nematęs E. Atamanas: „Į Madridą atvykome pabūti turistais“

Eurolygos čempionės titulą ginanti Stambulo „Anadolu Efes“ ekipa jau pirmajame naujojo sezono mače buvo nuleista ant žemės. Ergino Atamano auklėtiniai Madride vykusioje akistatoje 69:82 nusileido vietos „Real“ krepšininkams.

E.Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
E.Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 1, 2021, 9:36 AM

Nuo pat rungtynių pradžios į priekį šovęs Ispanijos klubas nepaliko vilčių svečiams iš Stambulo. Jau po pirmųjų dešimties minučių komandas skyrė 17 taškų skirtumas.

Į save nepanašios „Anadolu Efes“ ekipos treneris E.Atamanas po rungtynių negailėjo kritikos savo auklėtiniams ir juos prilygino į Ispaniją atvykusiems turistams.

„Manau, kad šias rungtynes pralaimėjome dar per pirmąjį kėlinį. Jo metu mūsų žaidimas buvo siaubingas. Dar nebuvo tekę matyti, kad mano komanda taip prastai sužaistų pirmąjį kėlinį. Per jį neatlikome ne vieno rezultatyvaus perdavimo ir padarėme šešias klaidas.

Pralaimėjome kovą dėl atšokusių kamuolių 47:23...Panašu, kad į Madridą atvykome pabūti turistais, o varžovai buvo pasirengę mus įveikti.

Sunku kažką pasakyti ir padaryti, kai po pirmojo kėlinio jau esi praleidęs 32 taškus ir turi 17 taškų deficitą. Tai neįmanoma.

Sveikinu Madrido komandą su pergalę. Tai tragiškas startas mūsų ekipai“, – nusivylimo neslėpė E.Atamanas.

Kitas Eurolygos rungtynes „Anadolu Efes“ klubas žais namie. Spalio 8-ąją Turkijos ekipa priims Maskvos CSKA krepšininkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.