EUROLYGA 2023

Be žvaigždžių rungtyniavę „Brooklyn Nets“ sutriuškino „Los Angeles Lakers“

Pirmose NBA priešsezoninėse rungtynėse susitiko čempionato favoritais laikomi „Brooklyno Nets“ ir „Los Angeles Lakers“ krepšininkai. Los Andžele vykusiose rungtynėse rezultatu 123:97 (25:19, 32:30, 27:32, 39:16) stipresni buvo svečiai iš Bruklino.

 Be žvaigždžių rungtyniavę „Brooklyn Nets“ sutriuškino „Los Angeles Lakers“.<br>USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.
 Be žvaigždžių rungtyniavę „Brooklyn Nets“ sutriuškino „Los Angeles Lakers“.<br>USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 4, 2021, 11:40 AM

Tiesa, „Brooklyn Nets“ ekipai nepadėjo ryškiausios žvaigždės – Kevinas Durantas, Jamesas Hardenas ir Kyrie Irvingas. Taip pat nugalėtojų gretose nerungtyniavo ir Blake‘as Griffinas, Patty Millsas, Joe Harrisas bei Jamesas Johnsonas.

Šeimininkų komandoje iš lyderių rungtyniavo tik Anthony Davisas. Ant suoliuko liko LeBronas Jamesas, Russellas Westbrookas ir Carmelo Anthony. Pralaimėtojams taip pat nepadėjo ir Trevoras Ariza.

A.Davis rungtyniavo vos 11 minučių, per kurias pelnė 6 taškus ir atkovojo 1 kamuolį. Kitas Los Andželo aukštaūgis Dwightas Howardas per 12 minučių pelnė 11 taškų ir sugriebė 6 kamuolius, tačiau sugebėjo surinkti 6 pražangas, tarp kurių buvo nesportinė ir techninė.

Rezultatyviausias „Los Angeles Lakers“ gretose su 15 taškų buvo komandos naujokas Malikas Monkas. 11 taškų pridėjo Wayne’as Ellingtonas, po 10 – Talenas Hortonas-Tuckeris ir Chaundee’as Brownas.

Nugalėtojų gretose 21 tašku pasižymėjo Camas Thomasas. Day‘Ronas Sharpe‘as ir Davidas Duke‘as surinko po 13, Sekou Doumbouya – 11 taškų. Paulas Millsapas pasižymėjo dvigubu dubliu, amerikietis surinko 10 taškų ir 10 atkovotų kamuolių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.