EUROLYGA 2023

Į klausimą apie M. Grigonį CSKA treneris D. Itoudis atsakė savaip: „Kas yra žvaigždė?“

Šią vasarą prie Maskvos CSKA klubo prisijungė 27–erių Marius Grigonis. Maskvos CSKA ir Graikijos rinktinės treneris Dimitris Itoudis jau spėjo pamėgti lietuvį ir išskyrė jo darbą treniruotėse.

 Dimitris Itoudis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Dimitris Itoudis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2021, 5:43 PM, atnaujinta Oct 5, 2021, 6:35 PM

Italų krepšinio portalas „Basketinside.com“ interviu su D.Itoudžiu nepraleido progos pasiteirauti ir apie M.Grigonio persikėlimą. Graiko buvo paklausta, ar nuomonės apie lietuvį ir apie jo galimybes tapti žvaigžde jis nepakeitė. Visgi Maskvos CSKA strategas į klausimą tiesiogiai atsakyti nepanoro:

„Kas yra žvaigždė? Žaidėjas, kurio rungtynių epizodai patenka į gražiausių epizodų rinkinius? Marius Grigonis yra darbininkas. Jis supranta, kad po „Žalgirio“ turi žengti sekantį žingsnį karjeroje. Man patinka jo entuziazmas ir požiūris. Jis kiekvienoje treniruotėje būna susikoncentravęs ir motyvuotas. Jis turi daug potencialo ir mes bandysime jį išvystyti kiek galima“, – geru žodžių apie Lietuvos rinktinės gynėją negailėjo D.Itoudis.

CSKA treneris taip pat buvo paklaustas apie kalbas, jog Rusijos klubas vis dar ieško papildomo įžaidėjo, nepaisant to, kad prie komandos jau prisijungė Aleksėjus Švedas su Mariumi Grigoniu.

„Aš esu patenkintas savo komanda. Mes su štabu ir prezidentu Vatutinu dirbame, kad sukurtume kiek įmanoma geresnę komandą. Mes dar turime dvi laisvas vietas komandoje užsieniečiams, tad pamatysime. Mūsų akys plačiai atmerktos, bet mes esame laimingi tuo ką turime ir norime, kad mūsų sudėtis rodytų rezultatus jau dabar. Be abejo sezonas labai ilgas... ir galima susidurti su traumų problemomis, kurios privers kažką daryti“, – situaciją analizavo M.Grigonio treneris.

Pirmosios Eurolygos rungtynės ginant CSKA klubo garbę M.Grigoniui nebuvo pačios sėkmingiausios. Lietuvis per beveik 21 minutę visus metimus iš žaidimo prametę, o 3 taškus pelnė baudos metimais, atkovojo 1 kamuolį, atliko 1 rezultatyvų perdavimą bei surinko 3 naudingumo balus. O Maskvos klubas 74:84 nusileido Milano „Olimpia“ komandai. Sekančias rungtynes Maskvos CSKA žais penktadienį svečiuose su Stambulo „Anadolu Efes“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų