EUROLYGA 2023

Pinigų iš „Chimki“ vis dar negavęs R. Kurtinaitis: nenoriu, bet turbūt teks kreiptis į teismą

Praeityje Maskvos srities „Chimki“ ekipai vadovavęs Rimas Kurtinaitis vis dar nėra gavęs visų savo Rusijos klube uždirbtų pinigų. Su finansiniais sunkumais susidūrusi „Chimki“ šiame sezone nerungtyniauja ne tik Eurolygoje, bet ir Jungtinėje lygoje.

R.Kurtinaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
R.Kurtinaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 7, 2021, 12:00 PM

Paskutinę vietą praėjusiame Eurolygos sezone užėmusi Maskvos srities ekipa jau atidavė skolas visiems praėjusį sezoną rungtyniavusiems legionieriams, tačiau vis dar nėra atsiskaičiusi su buvusiu treneriu R.Kurtinaičiu.

61-erių krepšinio specialistas iš Lietuvos Rusijos spaudai užsiminė, kad situacijai nesikeičiant, jis žada kreiptis į teismą.

„Atrodo, kad klubas mano, jog dėl visų blogų rezultatų esu kaltas aš, dėl to ir nenori sumokėti pinigų. Keista, nes kontrakte nebuvo jokių sąlygų, kurios nurodytų, kad už pergales bus atsiskaitoma, o už pralaimėjimus – liksi be nieko.

Stebėsime situacija, tačiau jei „Chimki“ nenorės derėtis, žadu kreiptis į teismą, nors to daryti ir nenoriu“, – „Sport Express“ teigė R.Kurtinaitis.

Tiesa, kiek vėliau buvo pranešta, kad to paties portalo žiniomis, Rusijos klubas jau pradėjo derybas su R.Kurtinaičiu dėl galimo skolos išmokėjimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.