EUROLYGA 2023

NBA superžvaigždė K. Irvingas mąsto apie karjeros pabaigą

NBA žurnalistas Marcas Steinas praneša, kad lygoje pasigirdo kalbų, jog „Brooklyn Nets“ žvaigždė 29-erių Kyrie Irvingas galėtų baigti krepšininko karjerą.

 Kyrie Irvingas.<br> USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.
 Kyrie Irvingas.<br> USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 10, 2021, 11:56 AM

JAV spaudoje pasirodė gandai, kad „Brooklyn Nets“ ir „Philadelphia 76ers“ ekipos užmezgė derybas dėl Kyrie’o Irvingo ir Beno Simmonso mainų. Vieni gandai iškart prišaukė kitus. Po NBA lygą pradėjo sklisti kalbos, kad Bruklyno ekipos superžvaigždė baigtų karjerą, ar bent jau stipriai apmąstytų tokį variantą.

Tiesa, pasak žurnalisto M.Steino toks sandoris yra mažai tikėtinas. Pasak žurnalisto, net jeigu krepšininko grasinimas baigti karjerą „76ers“ ekipos negąsdina, krepšininkas galėtų jau ateinančią vasarą tapti laisvuoju agentu ir palikti komandą.

Prieš skiepus nusiteikęs K.Irvingas „Brooklyn Nets“ ekipai negalėtų padėti namų rungtynėse. Pagal Niujorko miesto tvarką, nepasiskiepiję krepšininkai negali dalyvauti rungtynėse. Tačiau, šiokios tokios malonės krepšininkas sulaukė – žaidėjui leista treniruotis „Nets“ bazėje.

Komandos draugą bandantis įtikinti skiepytis Kevinas Durantas teigia, kad K.Irvingo tik treniruotėse nepakanka: „Mes norim jį turėti visur – treniruotėse, rungtynėse, apšilimuose. Tikiuosi, mums pavyks išspręsti šią situaciją.

Visados sunku, kai žaidėjai tai yra komandoje, tai nėra. Ypač kai žaidėjas iš startinio penketo, kaip Kyrie. Aš nežinau koks yra planas einant toliau... Turime tiesiog toliau žaisti ir fokusuotis į tai, į ką fokusuojames rūbinėje, o kai jie viską išsispręs – judėsime toliau“, – situaciją su K.Irvingu komentavo K.Durantas.

Spalio 19 d. 2 val. 30 min. Lietuvos laiku „Brooklyn Nets“ atidarys 2021-2022 metų NBA sezoną išvykos rungtynėse su čempionų titulą ginsiančiais „Milwaukee Bucks“ krepšininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.