EUROLYGA 2023

Mariui Grigoniui CSKA ir toliau neleidžia žaisti

Rusijos Maskvos CSKA klubui pirmąjį sezoną atstovaujantis Marius Grigonis praleis ir dar vieną Eurolygos mačą. Klubas pranešė, kad dėl vis dar gydomos nugaros traumos bei būtinos reabilitacijos 27-erių 198 cm ūgio lietuvis nebus registruotas penktadienio Eurolygos dvikovai su Belgrado „Crvena zvezda“. Rusai mačą žais Maskvoje, o Belgrado atstovai pas CSKA atvyksta antradienį namie įveikę Kauno „Žalgirį“.

M.Grigonis praleis pirmąsias<br>CSKA instagramo nuotr.
M.Grigonis praleis pirmąsias<br>CSKA instagramo nuotr.
M.Grigonis<br>CSKA klubo nuotr.
M.Grigonis<br>CSKA klubo nuotr.
M. Grigonis pasipuo<br>CSKA Instagram nuotr.
M. Grigonis pasipuo<br>CSKA Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 15, 2021, 10:49 AM, atnaujinta Oct 15, 2021, 11:05 AM

M.Grigonis jau praleido Eurolygos mačus su Sankt Peterburgo „Zenit“ bei Stambulo „Anadolu Efes“, VTB Jungtinės lygos čempionato dvikovą su Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“.

Eurolygoje šį sezoną M. Grigonis sužaidė tik dvikovą su Milano „Olimpia“ ir per 20 minučių surinko 3 taškus.

M.Grigonis ir toliau išlieka antruoju Eurolygoje žaidėju, kuris sėkmingiausiai meta baudas – pataikė 92,5 proc. mestų baudų.

Taip pat rungtynėse su serbais nebus dar dviejų svarbių CSKA krepšininkų: jei Nikola Milutinovas gydosi kojos traumą, tai pirmųjų dviejų turų naudingiausias krepšininkas kartvelas Tornike Šengelija po mačo su „Zenit“, kurį CSKA laimėjo 77:66, buvo priverstas vykti į ligoninę. Jam skaudėjo petį ir atlikus tyrimus nutarta, kad žaidėjas praleis penktadienio rungtynes.

Kiek rimta T.Šengelijos trauma klubas neskelbia.

„Gaila, bet taip būna. Tikimės, kad Tornike pasijus kur kas geriau, nei yra. Nenorime, kad žaidėjo petys taptų rimta problema, todėl tausosime krepšininką.

Jis ketvirtadienį lyg ir kalbėjo, jog jam geriau, tačiau ne tiek, kad galėtų kovoti po krepšiais. Belgrado klubas yra labai rimtas varžovas, nes kovoja tieks pražangos riba, labai agresyvus abejose pusėse.

Jie jau turi dvi pergales Eurolygoje – laimėjo išvykoje ir namie, o su „Fenerbahce“ dvikova buvo labai lygi. Rimtas varžovas“, – aiškino CSKA strategas Dimitris Itoudis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.