EUROLYGA 2023

Karalius užėmė dar vieną sostą: NBA sezono startas pažymėtas L. Jameso istoriniu pasiekimu

Naktį iš antradienį į trečiadienį startavusiame NBA čempionate buvo sužaistos dvejos rungtynės, o vieneriose iš jų „Los Angeles Lakers“ ekipa savo aikštėje 114:121 nusileido „Golden State Warriors“ krepšininkams.

„Los Angeles Lakers“ lyderis L.Jamesas.<br>AP/Scanpix nuotr.
„Los Angeles Lakers“ lyderis L.Jamesas.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 20, 2021, 2:24 PM

Aikštės šeimininkų nuo pralaimėjimo neišgelbėjo ir puikus komandos lyderio LeBrono Jameso pasirodymas. Karaliumi vadinamas 36-erių 206 cm ūgio puolėjas dvikovoje prieš „Warrions“ įmetė 34 taškus, atkovojo 11 kamuolių ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Į priešininkų sąskaitą 34 taškus „įkratęs“ „Lakers“ krepšininkas pagerino NBA rekordą ir šoktelėjo į pirmąją vietą pagal įmestus taškus lygos sezono atidarymo rungtynėse.

Po dvikovos su „Warriors“ L.Jamesas iš viso per savo karjerą pirmose NBA rungtynėse yra įmetęs net 481 taškus ir aplenkė iki tol pirmoje vietoje buvusią „Utah Jazz“ ekipos legendą Karlą Malone'ą.

Trečiąją vietą pagal šį rodiklį lygos metraščiuose užima šešiskart NBA čempionas Michealas Jordanas (431 taškas), ketvirtąją – Kareemas Abdul-Jabbaras (430 taškų), penktąją – Paulas Pierce'as (417 taškų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.