EUROLYGA 2023

Apie J. Zdovco privalumus prakalbęs T. Cavanaugh atsiduso prisiminęs M. Schillerį: „Apmaudu, bet tai yra verslas“

Antradienį Kauno „Žalgiris“ (0/5) sieks nutraukti savo pralaimėjimų seriją Eurolygoje, o pirmąją sezono pergalę kauniečiai bandys iškovoti Tel Avive, kuriame susigrums su vietos „Maccabi“ (3/2) krepšininkais.

T.Cavanaugh įvertino Kauno ekipoje įvykusią trenerių rokiruotę.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
T.Cavanaugh įvertino Kauno ekipoje įvykusią trenerių rokiruotę.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
M.Schilleris.<br>G.Bitvinsko nuotr.
M.Schilleris.<br>G.Bitvinsko nuotr.
M.Schilleris.<br>G.Bitvinsko nuotr.
M.Schilleris.<br>G.Bitvinsko nuotr.
N.Giffey.<br>G.Bitvinsko nuotr.
N.Giffey.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 26, 2021, 2:12 PM

Prieš dvikovą „Žalgiryje“ rungtyniaujantis 27-erių amerikietis Tyleris Cavanaugh su Izraelio spauda pasidalino savo mintimis apie komandos bičiulius Kaune bei netikėtai greitai įvykusią trenerių rokiruotę.

T.Cavanaugh prie „Žalgirio“ ekipos prisijungė vasarą, tuo metu Kauno ekipą dar treniravo Martinas Schilleris. Amerikietis kartu su krepšinio specialistu iš Vokietijos buvo pažystami dar nuo G lygos laikų. Vis dėlto viskas Lietuvoje susiklostė ne taip, kaip buvo tikėta.

„Buvo apmaudu, nes kartu turėjome nemažai patirčių Solt Leik Sityje. Tačiau tai yra verslas ir kiekvienas organizacijos narys turi atlikti savo darbą. Tu, kaip profesionalas, stengiesi tobulėti kiekvieną dieną“, – M.Schillerį apibūdino naujasis „Žalgirio“ pirkinys.

M.Schillerį prie „Žalgirio“ vairo pakeitė slovėnas Jure Zdovcas, kuris sieks iškovoti pirmąją šio sezono „Žalgirio“ pergalę Eurolygoje.

„Treneris J.Zdovcas yra labai gerai viską išmanantis treneris. Jis nuo pirmosios dienos mums įskiepijo gynybos svarbą ir reikiamą intensyvumą.

Jo žaidimo schemos yra gana paprastos, tačiau jis bus visada stumia eiti į priekį ir žaisti kietai“, – samprotavo T.Cavanaugh.

Nors amerikietis nepraleido daug laiko „Žalgiryje“ su M.Schilleriu, tačiau Kaune sutiko savo buvusį komandos draugą Nielsą Giffey, su kuriuo jis kartu rungtyniavo Berlyno ALBA klube.

„N.Giffey yra puikus komandos draugas ir aš labai džiaugiuosi, kad turiu galimybę rungtyniauti kartu su juo. Jis yra pasiruošęs padėti komandai visais įmanomais būdais. Labai smagu jį sutikti Kaune“, – teigė „Žalgirio“ naujokas.

Žalgirietis taip pat teigiamai atsiliepė ir apie kitą savo komandos draugą Joshą Nebo, kuri antradienį trumpam sugrįš į Izraelį, iš kurio jis šiame sezone persikėlė į „Žalgirio“ gretas.

„Joshas nuostabiai pradėjo naująjį sezoną ir manau, kad dar neišnaudojo savo viso potencialo. Jis turi puikius sportinius sugebėjimus, o to nepastebėti neįmanoma.

Esu sužavėtas jo sezono pradžia. Jis yra labai aukšto meistriškumo žaidėjas ir man bus įdomu pamatyti, kur nuves jo karjera“, – teigė T.Cavanaugh.

„Žalgirio“ ir „Maccabi“ dvikova Tel Avive vyks antradienį, 21 val. 5 min. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.