EUROLYGA 2023

Komandos žaidimu nepatenkintas J. Zdovcas kauniečius įspėjo apie Z. Dragičių

Kauno „Žalgiris“ LKL čempionate 103:77 sutriuškino Prienų „Labas GAS“ ekipą. Tačiau net tokia pergalė netenkino kauniečių trenerio Jure Zdovco.

Jure Zdovcas.<br>M. Patašiaus nuotr.
Jure Zdovcas.<br>M. Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-10-31 20:28, atnaujinta 2021-11-04 15:56

„Negaliu būti patenkintas šiandienos rungtynėmis. Sužaidę geras pirmas 8 minutes atsipalaidavome. Praleidome 40 taškų pirmoje rungtynių pusėje, antroje panašiai – tai nepriimtina. Po pralaimėjimų Eurolygoje negalime taip žaisti ir daryti tiek klaidų“, – po pergalės kalbėjo slovėnas.

Paklausus ką pozityvaus būtų galima pasiimti iš rungtynių J.Zdovcas pirmiausiai nusijuokė, o tik tada atsakė į klausimą.

„Tiesa pasakius nežinau. Išbandėme keletą naujų dalykų gynyboje, kas pradžioje visai neblogai veikė, puolime gerai judėjo kamuolys. Tačiau vėliau viskas pasikeitė ir tada nebuvo kažko pozityvaus“.

Prie Kauno „Žalgirio“ prisijungė vyr. trenerio tautietis, Slovėnijos rinktinės puolėjas Zoranas Dragičius. Treneris buvo patenkintas, kad buvęs jo auklėtinis prisijungs prie komandos, tačiau įspėjo, kad žaidėjas dar nebus geriausios sportinės formos.

„Jis atvyks į Kauną jau šiąnakt ir atlikęs medicininę patikrą prisijungs prie komandos. Žinoma, jis dar nebus geriausios formos. Jis treniravosi vienas, o tai ne tas pats, kas treniruotis su komanda. Z.Dragičius mums duos kietumo, agresyvumo, tai ko mums ir trūksta. Tritaškis nėra jo stiprioji pusė, tačiau gerą dieną jis gali pataikyti iš visur. Tai nėra žaidėjas, kuris laimėtų vienas, bet jis turi tai, ko mes neturėjom iki šiol“, – slovėno pliusus aiškino J.Zdovcas.

Rungtynių metu pasirodė informacija, kad prie komandos gali prisijungti ir Naujosios Zelandijos rinktinės gynėjas Tai Websteris, su kuriuo buvęs jo klubas nutraukė sutartį, dėl krepšininko atsisakymo skiepytis. Treneris tokias kalbas komentuoti atsisakė.

Nedaug treneris kalbėjo ir apie dėl traumos vis dar nerungtyniaujanti Emmanuelį Mudiay.

„Naujos informacijos informacijos neturiu. Artimiausiu metu jam bus atliekami tyrimai“, – kalbėjo J.Zdovcas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.