EUROLYGA 2023

Po fantastiško L. Dončičiaus šūvio – slovėno reakcija: „Šį metimą mečiau užtikrinčiau nei baudas“

Vėlyvą sekmadienio vakarą vykusiose NBA rungtynėse sužibo ne tik „Dallas Mavericks“ ekipos, bet ir šios komandos lyderio Luka Dončičiaus žvaigždė.

L.Dončičius.<br>AFP/Scanpix nuotr.
L.Dončičius.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 1, 2021, 11:09 AM

22-ejų slovėnas ketvirtojo kėlinio metu pataikė itin svarbų tolimą metimą, kuris įtvirtino Dalaso klubo pranašumą bei atvedė į ketvirtąją pergalę šiame sezone.

Po rungtynių Slovėnijos krepšinio perlas negailėjo kritikos sau bei pridūrė, kad ateityje jam būtina pagerinti savo taiklumą iš statiškų padėčių.

„Šį metimą mečiau užtikrinčiau nei įprastą tritaškį ar baudų metimus. Negaliu suprasti, kaip man tai pavyko. Kodėl aš pataikiau tokį metimą, o įprastų – ne. Turiu dirbti su statiškais metimais“, – po rungtynių samprotavo L.Dončičius.

Ir šie krepšininko žodžiai turi tiesios. Dvikovos su „Sacramento Kings“ metu slovėnas pataikė vos vieną tolimą metimą iš septynių ir vos dvi baudas iš šešių.

Apskritai krepšininkas dvikovą užbaigė su 23 taškais, 8 atkovotais kamuoliais ir 10 rezultatyvių perdavimų, o „Mavericks“ palaužė savo varžovus iš Sakramento 105:99.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.