EUROLYGA 2023

Į Kauną iš Berlyno atskridę albatrosai laukia „Žalgirio“ reakcijos: „Tai bus naujas veidas“

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ (0/7) ekipa savo žiūrovų akivaizdoje sieks iškovoti pirmąją šio sezono pergalę Eurolygoje. Šį kartą Jure Zdovco auklėtinių laukia du kartus šiame sezone pergalę šventusi Berlyno ALBA (2/5) ekipa.

I.Gonzalesas (dešinėje) laukia naujo Kauno ekipos veido.<br>Imago/Scanpix nuotr.
I.Gonzalesas (dešinėje) laukia naujo Kauno ekipos veido.<br>Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2021, 8:50 AM

Prieš artėjančią dvikovą su Lietuvos čempionais vyriausiasis Berlyno ekipos treneris Israelis Gonzalesas nebuvo itin kalbus, o labiausiai atkreipė dėmesį į pasikeitusį „Žalgirio“ veidą.

„Žalgiris“ padarė keletą pasikeitimų, todėl tai bus naujas veidas, kuris norės prisistatyti prieš mus. Nepriklausomai nuo rezultato, norime kiekvieną kartą gerinti tiek savo žaidimo stilių, tiek ir žaisti geriau“, – samprotavo I.Gonzalesas.

Prieš Eurolygos mūšį „Žalgirio“ treneris J.Zdovcas užsiminė, kad vargu, ar Kauno ekipos naujokai Zoranas Dragičius ir Tai Websteris turėtų sulaukti daug žaidybinio laiko rungtynėse prieš ALBA.

„Ne, ne. Tikrai ne“, – į atsakymą, ar naujokai penktadienio rungtynėse praleis daug laiko aikštėje, atsakė krepšinio specialistas iš Slovėnijos.

„Žalgirio“ ir ALBA dvikova Kaune vyks 20 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.