EUROLYGA 2023

Ketvirtąjį pralaimėjimą iš eilės patyrusi CSKA privertė atsiprašinėti D. Itoudį: graikas davė pažadą sirgaliams

Nors CSKA (4/4) krepšininkai po truputį grįžta iš traumų viruso pančių, tačiau pergalių Maskvos klubui dar tenka laukti. Ketvirtadienį Dimitrio Itoudžio auklėtiniai namuose 82:91 turėjo pripažinti Stambulo „Fenerbahce“ ekipos pranašumą.

CSKA treneris D.Itoudis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
CSKA treneris D.Itoudis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2021, 10:12 AM

Svečiai iš Turkijos nutraukė trijų iš eilės pralaimėjimų Eurolygoje seriją, tuo tarpu CSKA tai buvo ketvirtoji nesėkmė paeiliui, įskaitant ir VTB Jungtinėje lygoje patirtą pralaimėjimą Talino „Kalev“ krepšininkams.

Po eilinės nesėkmės Maskvos ekipos vyriausiasis treneris D.Itoudis prakalbo apie sunkų komandos laikotarpį bei davė pažadą CSKA sirgaliams.

„Sveikinu „Fenerbahce“ su pergale. Akivaizdu – tai itin sunkus momentas mūsų komandai, turime didelę pralaimėjimų seriją. Vis dėlto šiandien matėme kiek geresnę žaidimo kokybę.

Šį kartą mane labiausiai nuvylė mūsų požiūris į gynybą, ypač rungtynių pradžioje. Varžovai turėjo daug erdvių rinkti taškams ir atakavo krepšį labai taikliai.

Tuo tarpu mūsų taiklumas strigo. Mes galime pataikyti geriau, mes tai padarysime.

Stengsimės pasimokyti iš šių nesėkmių. Eurolyga – ilgas turnyras, o dabar turime visi išlikti kartu, tikėti savimi. „Fenerbahce“ rado sprendimų po trijų pralaimėjimų iš eilės. Sprendimus rasime ir mes.

Ačiū sirgaliams už palaikymą, deja, negalėjome jiems įteikti pergalės. Atsiprašau. Tačiau prižadu, kad dabar dirbsime dar sunkiau, kad taptume geresne komanda. Pergalės ateis“, – optimistiškai apie ateitį kalbėjo krepšinio specialistas iš Graikijos.

Šiuo metu CSKA su keturiomis pergalėmis rikiuojasi devintoje Eurolygos turnyrinės lentelės vietoje.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.