EUROLYGA 2023

CSKA vadovas prakalbo apie M. Grigonį: aiškėja sugrįžimo data, bet stebuklų aikštėje laukti neketina

Penkis pralaimėjimus iš eilės patyrusi Maskvos CSKA bando sugrįžti į pergalių kelią. Sunkmetį išgyvenantis Rusijos klubas vis dar laukia traumuotų ir komandai padėti negalinčių krepšininkų. Šiuo metu tokiame sąraše yra atsidūręs serbas Nikola Milutinovas ir lietuvis Marius Grigonis.

M.Grigonis ir A.Vatutinas.<br>CSKA tviterio ir G.Šiupario nuotr. koliažas.
M.Grigonis ir A.Vatutinas.<br>CSKA tviterio ir G.Šiupario nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2021, 11:52 AM, atnaujinta Nov 7, 2021, 3:37 PM

CSKA vadovas Andrejus Vatutinas specialioje „Match TV“ laidoje prakalbo apie dabartinę Maskvos komandos padėtį bei apie artėjantį traumuotų žaidėjų sugrįžimą.

„Situacija nėra gera, tačiau dabar svarbiausia sunkiai dirbti ir neklausyti kritikų, kurių šią akimirką yra tradiciškai apstu.

Taip pat laukiame traumuotų žaidėjų sugrįžimo. Tornikė Šengelija jau sužaidė dvejas rungtynes ir demonstruoja gerėjančią formą. Manau, kad artimiausiomis dienomis prie komandos prisijungs ir N.Milutinovas bei M.Grigonis.

Klubas juokauja, kad po jų sugrįžimo mes namų aikštėje neteksime pusės palaikymo – šie vaikinai labai įnirtingai palaiko CSKA būdami už krepšio. Jie tai daro tiek gestais, tiek ir triukšmu“, – kalbėjo A.Vatutinas.

CSKA vadovas taip pat pasiuntė žinią sirgaliams ir teigė, kad didelių stebuklų iš į rikiuotę sugrįžtančių krepšininkų laukti nederėtų.

„Mes neturime į sugrįžtančius vaikinus žiūrėti tarsi į kažkokį mesiją. Visiems trims krepšininkams prireiks laiko, kad atgautų savo optimalią formą“, – samprotavo rusas.

CSKA vadovas nesumelavo. Sekmadienį dvikovoje su Kazanės „Uniks“ ant parketo sugrįžo N.Milutinovas. Serbas aikštėje praleido 10 minučių, įmetė 2 taškus, bet Maskvos klubas pralaimėjo 64:69.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.