EUROLYGA 2023

LKF „žalėja“: važinės oficialaus rėmėjo skirtais „SERES 3“ elektromobiliais

Elektra varomų transporto priemonių bei jų infrastruktūros tiekėjas „Busnex“ savo palaikymą populiariausiai Lietuvoje sporto šakai išreiškė ne žodžiais, o darbais ir tapo oficialiu Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) rėmėju.

Vydas Gedvilas, Simonas Ramanauskas ir Valdemaras Chomičius.
Vydas Gedvilas, Simonas Ramanauskas ir Valdemaras Chomičius.
Vydas Gedvilas ir Simonas Ramanauskas.
Vydas Gedvilas ir Simonas Ramanauskas.
Vydas Gedvilas ir Simonas Ramanauskas.
Vydas Gedvilas ir Simonas Ramanauskas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 9, 2021, 5:17 PM

„Busnex“, ekologiškų transporto priemonių gamintojo „SERES“ atstovė Baltijos šalyse bei Lenkijoje, iki 2023 metų Lietuvos krepšinio federacijai skyrė net 10 gamtą tausojančių elektromobilių „SERES 3“.

JAV Silicio slėnyje sukurti ir Kinijoje gaminami „SERES“ elektromobiliai sukurti išskirtinį dėmesį skiriant saugumui bei ekologiškumui.

Elektromobiliuose naudojamos kobalto neturinčios ličio geležies fosfato (LiFePO4) baterijos yra vienos saugiausių ličio baterijų rūšių, užtikrinančios stabilumą bei ilgaamžiškumą.

„Džiaugiamės galėdami ne tik paremti visų lietuvių mylimą sportą, bet ir padėti jam tapti ekologiškesniu“, – sakė „Busnex“ vadovas Simonas Ramanauskas. „Visuomenei vis daugiau dėmesio skiriant tvarioms praktikoms, džiaugiamės jog galime prisidėti prie krepšinio elektrifikacijos ir padėti Lietuvos krepšinio federacijai judėti žaliau.“

„Tvarus transportas yra dalis nenumaldomo progreso, svarbaus ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Džiaugiamės naujaisiais rėmėjais „Busnex“, dėl kurių mūsų atstovai galės keliauti be sąžinės graužaties. Esu įsitikinęs, jog šis bendradarbiavimas bus sėkmingas ir naudingas abiem pusėms“, – teigė LKF prezidentas Vydas Gedvilas.

Apie „Busnex“

„Busnex“ yra ES veikianti įmonė, siūlanti aplinkai draugiškus sprendimus transporto ir lėktuvų robotikos srityse.

Bendrovė atstovauja ekologiško transporto ir robotikos lyderiams, pristatydama šiuolaikiškus, ekologiškus sprendimus Baltijos šalių ir Lenkijos rinkoms.

„Busnex“ yra oficialus žinomų, aplinką tausojančių įmonių atstovas Vidurio ir Šiaurės Europai.

Įmonė atstovauja tokioms bendrovėms kaip „Yutong“, didžiausiai pasaulyje autobusų tiekėjai, SERES, išmaniųjų elektromobilių gamintojai, ir „Nordic DINO“, pirmaujančiai pasaulyje orlaivių plovimo robotų gamintojai.

Taip pat per „ChargeNex“, „Busnex“ atstovauja „Tiamaes“, pirmaujančiam integruotų sprendimų, skirtų ekologiškam transportui ir išmaniam įkrovimui, teikėjui.

„Busnex“ priklauso pasaulinio lygio aviacijos įmonių grupei „Avia Solutions Group“, turinčiai beveik 100 biurų ir gamybos centrų.

Grupės įmonės teikia aviacijos paslaugas bei sprendimus klientams iš įvairių pasaulio šalių.

„Avia Solutions Group“ komandoje dirba daugiau kaip 7000 specialistų, teikiančių šiuolaikiškus sprendimus aviacijos ir kitiems ūkio sektoriams.

Daugiau informacijos: www.busnex.eu, www.evmotors.eu ir www.aviasg.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.