EUROLYGA 2023

Po istorinio pasirodymo – A. Sireikos žinutė: „Žalgiryje“ yra laisvų vietų“

Antano Sireikos treniruojama „Šiauliai“ (5/3) pirmadienį papildė savo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pergalių kraitį. Šiauliečiai išvykoje 109:88 nepaliko vilčių dar pergalės skonio nepajutusiems Prienų „Labas GAS“ (0/8) krepšininkams.

Antanas Sireika<br>G.Šiupario nuotr.
Antanas Sireika<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2021, 1:21 PM

Pagrindiniu svečių pergalės kalviu tapo karjeros rungtynes sužaidęs Martynas Varnas.

24-erių 196 cm ūgio gynėjas į prieniškių krepšį įmetė 27 taškus (6/8 dvit., 5/7 trit.), atkovojo 5, perėmė 4 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir surinko net 37 naudingumo balus.

„Aš pažadėjau, kad jis kils į aukštesnio lygio komandą.

Jis suprato, kad „Žalgiryje“ yra laisvų vietų ir bandė parodyti, kad tokiu lygiu galėtų žaisti net šioje komandoje“, – auklėtiniui šiltų žodžių negailėjo „Šiauliai-7bet“ treneris A.Sireika.

Praeityje, 2016-2017 metų sezone, M.Varnas buvo vilkėjęs pagrindinės „Žalgirio“ komandos marškinėlius ir atstovaudamas Kauno ekipai sužaidė dvejas rungtynes.

„Atrodėme šiek tiek pavargę, be energijos ir užsidegimo. Vėliau bandėme grįžti į rungtynes, bet buvo per vėlu. Išleidau netradicinį penketą, kuris atrodė labiausiai užsidegęs, tačiau gynyba buvo prasta.

Nebijokime pasakyti – žaidime be vieno naudingiausių žaidėjų lygoje. Jo pamaina sužaidė silpnai ir leido varžovų centrui sužaisti monstriškas rungtynes“, – po mačo kalbėjo „Labas GAS“ treneris Marius Leonavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.