EUROLYGA 2023

Vasario pradžioje į Kauną grįžta „Žalgiris Coaching Clinic“

Kauno „Žalgirio“ organizacija po dvejų metų pertraukos ir vėl surengs „Žalgiris Coaching Clinic“ trenerių mokymus.

Vasario pradžioje į Kauną grįžta „Žalgiris Coaching Clinic“.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Vasario pradžioje į Kauną grįžta „Žalgiris Coaching Clinic“.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2021, 2:53 PM

2019-ųjų pabaigoje Kaune lankėsi gausi Danijos ir Izraelio krepšinio trenerių delegacija, kuri turėjo galimybę mokytis iš Lietuvos čempionų stovyklos, klausė seminarus ir dalyvavo praktiniuose užsiėmimuose.

Vasario 1–4 dienomis „Žalgiris Coaching Clinic“ vėl sugrįš į Kauną ir sutrauks tobulėti ir mokytis siekiančius trenerius.

Kaip ir anksčiau, mokymų dalyviai gyvai stebės Kauno „Žalgirio“ krepšinio akademijos, „Žalgiris-2“, „Žalgiris-3“ ir pagrindinės komandos treniruotes.

Pranešimą apie Lietuvos čempionų struktūrą, vertybes ir darbo principus dalyviams skaitys klubo vadovas Paulius Motiejūnas, o apie augančią ir stiprėjančią jaunimo piramidę kalbės „Žalgirio“ krepšinio akademijos direktorius Martynas Račkauskas bei „Žalgirio“ jaunimo programos vadovas Gediminas Navickas.

„Prieš dvejus metus šis mūsų projektas sulaukė pasisekimo, o susidomėjimo juo netrūko ir tada, kai jis nevyko. Dėl šių priežasčių nusprendėme vėl surengti trenerių kliniką, kadangi tikime, kad galime suteikti žinių ir leisti treneriams tobulėti bei dar labiau stiprinti „Žalgirio“ organizacijos vardą Europoje“, – sakė G.Navickas.

Dalyvių taip pat lauks paskaitos apie atletinį sportininkų rengimą, sporto psichologiją ir duomenų analitiką. Vienas iš pranešėjų bus ir buvęs Danijos rinktinės treneris Erezas Bittmanas, kuris anksčiau ir pats sėmėsi patirties iš šių kursų.

Po užsiėmimų ir paskaitų visi dalyviai kartu stebės ir Kauno „Žalgirio“ Eurolygos namų rungtynes. Vasario pirmą dieną į Kauną atvyks Tel Avivo „Maccabi“, o vasario ketvirtą – Kazanės „Uniks“. Vienoje iš programos dalių taip pat numatytas ir apsilankymas „Žalgiris-2“ rungtynėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.