EUROLYGA 2023

Ar „Clippers“ krepšininkai užmaus apynasrį S. Curry?

NBA čempionate pralaimėjimų skonį pamiršta „Golden State Warriors“ krepšininkai. Šis lygoje pirmaujantis klubas su taikliarankiu Stephenu Curry priešakyje per 17 rungtynių suklupo tik dvejose.

 Ar „Clippers“ krepšininkai užmaus apynasrį S. Curry?<br> AP/Scanpix nuotr.
 Ar „Clippers“ krepšininkai užmaus apynasrį S. Curry?<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2021, 1:50 PM

Pastaruoju metu „kariai“ laimėjo keturis mačus iš eilės. Šią savaitę, sekmadienį, 22.30 val. Lietuvos laiku „Warriors“ komandos vienas rimčiausių išbandymų laukia Los Andžele, kur teks kautis su vietos „Clippers“. Pastaroji ekipa laimėjo 10 rungtynių iš 17 ir Vakarų konferencijoje užima ketvirtąją vietą.

„Warriors“ su „Clippers“ šį sezoną tarpusavyje jau žaidė San Franciske. Tada po labai atkaklios kovos 115:113 triumfavo „kariai“. Tuomet „sužvėrėjęs“ S.Curry suvertė net 45 taškus, pataikė 8 iš 13 tritaškių. Šis snaiperis vidutiniškai pelno 28,4 taško, realizuoja 41,1 proc. tolimų metimų. Jis šį sezoną pataikė daugiausia tritaškių iš visų žaidėjų – 85. Gynėjas yra daugiausia tikslių tolimų metimų atlikęs krepšininkas per visą NBA istoriją!

S.Curry solidžiai talkina Jordanas Poole‘as ir Andrew Wigginsas, kurie atitinkami renka po 18,4 ir 19,1 taško. „Warriors“ yra rezultatyviausiai rungtyniaujanti NBA komanda. Ji įmeta 114,2 taško. „Kariai“ pasižymi ir kokybiška gynyba. Jie leidžia varžovams įmesti tik 101 tašką. Tai antras rezultatas lygoje.

„Clippers“ aiškus puolimo lyderis – Paulas George‘as. Jo sąskaitoje – 26,4 taško. Šis puolėjas taip pat atkovoja 7,7 kamuolio, atlieka 5,2 rezultatyvaus perdavimo. Los Andželo klubas šį sezoną kol kas verčiasi be traumuotos savo žvaigždės Kawhi Leonardo.

Į „Warriors“ gretas po sunkios traumos jau greitai turėtų grįžti Klay Thompsonas.

„Clippers“ šį penktadienį 22.30 val. Lietuvos laiku namie susitiks su vienais Rytų konferencijos autsaiderių „Detroit Pistons“. Ši ekipa turi tik 4 pergales iš 16 galimų ir Rytuose žengia priešpaskutinė, 15-ta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.