EUROLYGA 2023

Startuoja bilietų prekyba į „Žalgirio“ sausio mėnesio rungtynes

Praėjusią savaitę Kauno „Žalgiris“ pradėjo prekybą bilietais į visas gruodį „Žalgirio“ arenoje vyksiančias rungtynes, o jau lapkričio 25 dieną startuos prekyba į sausio mėnesį vyksiančius Eurolygos susitikimus.

Kauno „Žalgiris“<br>G. Bitvinsko nuotr.
Kauno „Žalgiris“<br>G. Bitvinsko nuotr.
Kauno žalgiriečių sirgaliai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Kauno žalgiriečių sirgaliai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 24, 2021, 4:34 PM

Anksčiau nei įprasta į prekybą leidžiami bilietai – reakcija į „Žalgirio“ sirgalių prašymus. Taip jų artimieji po Kalėdų eglute galės sulaukti ypatingos dovanos – emocijų „Žalgirio“ arenoje bombos: bilietų į rungtynes, nes „Žalgiris“ skatina artimiesiems šiais metais dovanoti ne daiktus, o rungtynių emocijas.

Lietuvos čempionų namuose sausio 7-ąją lauks akistata su Pirėjo „Olympiakos“, o sausio 13-ąją – su Belgrado „Crvena Zvezda“.

Gruodžio ir sausio mėnesio rungtynėse dar labiau nei įprastai bus laukiami tie, kurie rungtynėse „Žalgirio“ arenoje dar nėra buvę – jie kviečiami patirti savo emocingąjį žalgirietišką pirmąjį kartą. Visi pirmą kartą apsilankę ir įsigiję #ManoPirmas paketą dalyvaus loterijoje, kurios prizą – elektrinį paspirtuką – dovanoja „Žalgirio“ partnerė „Krinona“!

#ManoPirmas – 2018-aisiais startavusi ir didelio pasisekimo sulaukusi Lietuvos čempionų kampanija, raginanti to dar niekada nedariusius sirgalius galų gale apsilankyti „Žalgirio“ namų rungtynėse.

Kartu su rungtynių bilietu perkant specialų #ManoPirmas paketą jame galima rasti „Žalgirio“ pradžiamokslį, kuris padės supažindinti su tituluočiausios Lietuvos komandos istorija, pasiekimais, krepšinio terminologija, aktyviausių sirgalių skanduotėmis ir darbais, kuriuos privalo įvykdyti kiekvienas žaliai–baltas gerbėjas. Pakete bus ir „Žalgirio“ šalikas – vienas būtiniausių atributų stebint rungtynes.

Loterijoje gali dalyvauti visi pilnamečiai pirkėjai, įsigiję #ManoPirmas paketą tinklapyje zalgiris.koobin.com 2021 m. gruodžio ir 2022 m. sausio mėnesio Eurolygos rungtynėms (vykstančioms tik 2021-12-02, 2021-12-10, 2021-12-15, 2021-12-22, 2022-01-07 ir 2022-01-13 dienomis) ir papildomai užsiregistravę registracijos formoje, kurią kiekvienas pirkėjas gaus su #ManoPirmas paketo pirkimo patvirtinimo laišku, pirkimo metu nurodytu el. paštu.

Laimėtojas burtų keliu bus traukiamas sausio 14 dieną ir apie laimėjimą sužinos pirkimo metu nurodytu el. pašto adresu.

Bilietų prekyba į rungtynes „Žalgirio“ arenoje vykdoma tik internetu, arenos kasos nebus atidaromos. Dėl grupinių (10 bilietų ir daugiau) užsakymų galima kreiptis el. paštu: bilietai@zalgiris.lt, o įmonės ir bendruomenės taip pat yra skatinamos dalyvauti „ŽalGeriausios komandos“ projekte.

Be to, į Eurolygos rungtynes kursuoja „Žalgirio ekspresas“, kuris sirgalius į „Žalgirio“ areną ir atgal veža iš devynių miestų: Vilniaus, Vievio, Elektrėnų, Žiežmarių, Alytaus, Prienų, Druskininkų, Vilkaviškio ir Marijampolės. Aistruoliai gali įsigyti tiek pavienius autobuso bilietus (kaina nuo 7,50 Eur), tiek rinkinius jau kartu su rungtynių bilietu (kaina nuo 11,50 Eur).

Kauno „Žalgiris“ taip pat informuoja, kad norint patekti į „Žalgirio“ areną, nuo 2021 m. gruodžio 28 d. vaikams nuo 12 m. bus reikalingas galimybių pasas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?