EUROLYGA 2023

„Pacers“ treneris rekomenduoja atkreipti dėmesį į D. Sabonio rankas: tai rodo priešininkų pagarbą

Domanto Sabonio atstovaujama „Indiana Pacers“ (9/13) ekipa neišlaikė čempioniško egzamino. Naktį iš sekmadienio į pirmadienį vykusiose NBA rungtynėse Indianos klubas savo žiūrovų akivaizdoje 100:118 (26:26, 21:26, 27:39, 26:27) nusileido „Milwaukee Bucks“ (13/8) krepšininkams.

R.Carlisle'as ir D.Sabonis.<br>AFP/Scanpix nuotr.
R.Carlisle'as ir D.Sabonis.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 29, 2021, 6:36 PM

Dvikova sėkmingai puolime nesusiklostė ir pačiam D.Saboniui.

25-erių 211 cm ūgio lietuvis per 22 ant parketo praleistas minutes įmetė 4 taškus, atkovojo 10 kamuolių ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Tai buvo pačios nerezultatyviausios D.Sabonio rungtynės šiame NBA sezone – Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjas prametė 5 iš 6 mestus dvitaškius ir abu išmestus tritaškius.

Po akistatos su „Bucks“ Indiana „Pacers“ ekipos vyriausiasis treneris Rickas Carlisle'as prakalbo D.Sabonio sunkumus bandant prasibrauti arčiau baudos aikštelės.

„Tai galima matyti beveik kiekvienose rungtynėse. Kiekviena ekipa, prieš kurią mes žaidžiame, bando „užspausti“ D.Sabonį. Varžovai visada yra pasiruošę pastatyti du ar net tris vyrukus, kurie stengsis išmušti Domantą iš vėžių.

Pažiūrėkite į D.Sabonio rankas – jos pilnos žymių, nubrėžimų bei įdrėskimų. Tai parodo priešininkų komandos žaidėjų pagarbą.

Vis dėlto manau, kad net ir susidurdamas su šiomis kliūtimis, jis (D.Sabonis – red.) susitvarko gerai“, – samprotavo „Pacers“ strategas.

Šiuo metu Indianos klubas su devyniomis pergalėmis NBA Rytų konferencijoje žengia trylikoje pozicijoje.

Šiame sezone D.Sabonis vidutiniškai per rungtynes įmeta po 17,4 taško, atkovoja po 11,4 kamuolio ir atlieka po 3,8 rezultatyvaus perdavimo.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.