EUROLYGA 2023

Pritilus kalboms apie G. Žiemelio kuriamą klubą – patikinimas: „Jei kažkas labai nesikeis, ta komanda bus“

Verslininko Gedimino Žiemelio kalbos apie krepšinio klubą Vilniuje pastaruoju metu pritilo, tačiau Jonavos „Cbet“ treneris Virgijinus Šeškus, palaikantis gerus santykius su G.Žiemeliu, teigė, kad klubas visgi turėtų atsirasti.

G.Žiemelis.<br>V.Skaraičio nuotr.
G.Žiemelis.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2021, 8:29 AM, atnaujinta Dec 1, 2021, 8:47 AM

„Jis savo viziją turi, nori tos komandos, daug šneka apie tai, bet ir ta pandemija viską sujaukė, sunkiau žmonėms, mažiau uždirba. Kiekvienas mėnesis duoda kažkokių pokyčių. Jei kažkas labai nesikeis, tai ir bus ta komanda.

Aš norėčiau, kad būtų, manau, padarytų stiprią komandą. Tada jau mums patekimas į ketvertuką būtų labai problematiškas. Jei „Žalgiris“, „Rytas“ ir dar viena stipri komanda, labai komplikuota būtų“, – interviu krepsinis.net žurnalistui Rokui Liolaičiui sakė 54-erių V.Šeškus.

Lrytas.lt primena, kad G.Žiemelio valdoma įmonė „Avia Solutions Group“ įsigijo „Siemens“ areną. Pasak G.Žiemelio, tai buvo vienas iš svarbių žingsnių, norint Vilniuje pamatyti antrą aukšto lygio komandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.