EUROLYGA 2023

„Real“ veteranas S. Lullas atgailauja dėl parodyto vidurinio piršto katalonams

Eurolygos 14 turo puošmena tapusiose rungtynėse penktadienį „Barcelona“ (12 pergalių/2 pralaimėjimai) ekipa 93:80 (24:19, 27:23, 16:16, 26:22) įveikė Madrido „Real“ (11/3) klubą. Laimėjusi „El Clasico“ Šarūno Jasikevičiaus „Barcelona“ ne tik pasiekė revanšą už nesėkmę Ispanijos Supertaurėje, bet ir tapo vienvalde Eurolygos lydere.

 S.Lullas parodė vidurinį pirštą katalonų sirgaliams.<br> twitter.com nuotr.
 S.Lullas parodė vidurinį pirštą katalonų sirgaliams.<br> twitter.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2021, 5:18 PM, atnaujinta Dec 11, 2021, 5:19 PM

Kaip ir dažnai būna, dviejų rimčiausių konkurentų kovos vyksta ties „pražangos riba“ – tiek sirgaliai, tiek ir krepšininkai siekia provokuoti vienas kitą, išmušti varžovą iš vėžių.

Taip katalonai pusė rungtynių šaukė dabar jau „Real“ žaidėjui Thomasui Huerteliui „kur lėktuvas“, prisimindami istoriją apie tai, kaip žaidėjas perbėgo iš „Barcelona“ į Madrido klubą.

Istorijai yra metai. Po to, kai „Barcelona“ po Eurolygos rungtynių su Stambulo „Anadolu Efes“ neįleido žaidėjo į lėktuvą, T. Heurtelis ir padavė Katalonijos klubą į teismą.

Kodėl žaidėjas neskrido su savo komanda? Mat Turkijoje paaiškėjo, kad T. Heurtelis ir jo agentūra melavo „Barcelona“ vadovybei apie tai, jog turi susitarimą su Stambulo „Fenerbahce“ – iš tikrųjų krepšininkas derėjosi su didžiausiu katalonų priešu Madrido „Real“ klubu.

Tokio akibrokšto sulaukusi „Barcelona“ nusprendė atkeršyti prancūzui ir jo neįleido į lėktuvą.

Tačiau sugrįžęs į Ispaniją, T.Huertelis, atsisveikinęs su „Barcelona“, dar pažaidė Vilerbano ASVEL, o po to sudarė sutartį su „Real“.

Po skausmingos Madrido klubui mačo pabaigos užfiksuotas ir epizodas, kai „Real“ veteranas Sergio Llullas eidamas iš aikštės iškėlė vidurinį pirštą ir jį rodė „Barcelona“ sirgaliams.

Aistruoliai šaukė, rėkė jam įkandin.

Šeštadienį S.Lullas puolė atsiprašinėti visų sirgalių socialiniuose tinkluose. „Aš labai atsiprašau dėl savo vakarykščių veiksmų.

Nepaisant to, kad tai buvo emocijos po rungtynių, toks elgesys yra netoleruotinas“, – parašė ispanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.