EUROLYGA 2023

„Žalgiriui“ netikęs E. Mudiay žais NBA

Kauno „Žalgiryje“ sezoną pradėjęs, tačiau po to dėl ne itin sėkmingo žaidimo atleistas Emmanuelis Mudiay grįžta rungtyniauti į NBA. ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski praneša, kad buvęs žalgirietis pasiekė 10 dienų susitarimą su „Sacramento Kings“ klubu. E.Mudiay vėl žaisti ant NBA parketo galės jau šią naktį, akistatoje su „Los Angeles Clippers“.

E.Mudiay.<br>Twitter nuotr.
E.Mudiay.<br>Twitter nuotr.
E.Mudiay.<br>LKL nuotr.
E.Mudiay.<br>LKL nuotr.
E.Mudiay.<br>G.Bitvinsko nuotr.
E.Mudiay.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2021-12-22 09:26

„Kings“ prireikė rimtos pagalbos, kai į sveikatos ir saugumo protokolą pateko net 7 krepšininkai: De'Aaronas Foxas, Davionas Mitchellas, Terence'as Davisas, Louisas Kingas, Alexas Lenas, Neemiasas Queta ir Marvinas Bagley.

Prieš atvykdamas į Kauną gynėjas sezoną praleido be krepšinio, o prieš tai 7-asis Naujokų biržos šaukimas NBA žaidė penkerius metus – atstovavo „Utah Jazz“, „New York Knicks“ bei „Denver Nuggets“ klubams.

Sakramento ekipa šiuo metu yra iškovojusi 13 pergalių, patyrusi 19 pralaimėjimų ir Vakarų konferencijoje užima 11 vietą.

E.Mudiay šį sezoną Eurolygoje sužaidė 5 mačus ir per 19 minučių pelnė 7,4 taško, atkovojo 2,2 kamuolio, atliko 3,2 rezultatyvaus perdavimo ir rinko 5,6 naudingumo balo.

Iš Kongo kilusio krepšininko statistika Lietuvos krepšinio lygoje buvo geresnė – per 24 minutes jis pelnė vidutiniškai po 12,7 taško, atkovojo 3,3 kamuolio, atliko 4,5 rezultatyvaus perdavimo ir rinko 10,8 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.