EUROLYGA 2023

Mįslingai apie Naujametinį norą prakalbęs J. Zdovcas pakomentavo J. Nebo situaciją

Sekmadienį Kauno „Žalgirio“ ekipa pratęsė savo sėkmingą žygį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pirmenybėse. Šį kartą žalgiriečiai po atkaklios kovos išvykoje 77:69 palaužė Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ krepšininkus.

J.Zdovcas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
J.Zdovcas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2022, 8:57 PM

Po šių rungtynių vyriausiasis Kauno ekipos strategas Jure Zdovcas samprotavo apie jo auklėtinių sunkumus perlaužiant rungtynes.

„Ir vėl... Vėl nesugebėjome nulaužti rungtynių. Tikiuosi kada nors išvysti rungtynes, kurias galėsiu stebėti atsipalaidavęs.

Rungtyniavome ne taip, kaip ruošėmės – nežaidėme taip, kaip ruošiamės rungtynėms, treniruočių metu. Akistatos pradžioje buvome paprasčiausiai per minkšti.

Pradėjus pataikyti krepšininkai per daug atsipalaidavo gynyboje“, – po akistatos samprotavo 45-erių „Žalgirio“ treneris.

Šioms rungtynėms buvo registruotas, tačiau ant parketo nepasirodė kauniečių legionierius Joshas Nebo. Treneris paatviravo, kad krepšininkas susidūrė su sveikatos problemomis.

„Nenoriu nieko diagnozuoti. Prieš rungtynes jis pasijuto blogai, todėl nusprendėme jo nenaudoti. Lauksime specialistų žinių“, – kalbėjo J.Zdovcas.

Slovėnas taip pat prakalbo apie savo Naujametinį norą, tačiau užsiminęs apie jį liko paslaptingas.

„Šį norą esu sugalvojęs jau senokai, tačiau nenoriu jo sakyti garsiai. Žinoma, jis yra susijęs su „Žalgiriu“, – spaudos konferenciją užbaigė slovėnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.