EUROLYGA 2023

NBA legendai – juodos dienos: skyrybos su žmona patuštins sąskaitą

Scottie Pippenas išgyvena sunkų laikotarpį. Išpuoliai prieš buvusį komandos draugą „Chicago Bulls“ ekipoje Michaelą Jordaną sugadino reputaciją, įvyko skyrybos nepalankiomis finansinėmis sąlygomis su žmona Larsa – 56 metų NBA legendai nepavydėtina.

Scottie santuoka su Larsa buvo antroji. Jie pragyveno kartu beveik du dešimtmečius, susituokę 1997 m.<br>Lrytas.lt koliažas
Scottie santuoka su Larsa buvo antroji. Jie pragyveno kartu beveik du dešimtmečius, susituokę 1997 m.<br>Lrytas.lt koliažas
Scottie Pippenas.<br>ZumaPress/Scanpix
Scottie Pippenas.<br>ZumaPress/Scanpix
Larsa Pippen.<br>Image Press Agency/Scanpix
Larsa Pippen.<br>Image Press Agency/Scanpix
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 17, 2022, 7:32 PM, atnaujinta Jan 17, 2022, 7:44 PM

„Esu šeimos žmogus ir kaip niekada laimingas“, – prieš kelerius metus sakė S.Pippenas, su „Bulls“ šešiskart tapęs NBA čempionu. Tačiau laimingas buvusio krepšininko šeimos gyvenimas baigėsi.

Praėjusį gruodį jis galutinai išsiskyrė su žmona Larsa po daugelio kartu praleistų metų. Kas perbėgo kelią tarp Scotty ir Larsos Pippenų?

Scottie santuoka su Larsa buvo antroji. Jie pragyveno kartu beveik du dešimtmečius, susituokę 1997 m. O 2016-aisiais jų sąjungoje atsirado pirmasis plyšys. Pora smarkiai susipyko: Larsa net iškvietė policiją, teigdama, kad jos vyras elgiasi agresyviai.

Netrukus po to Scottie paprašė skyrybų. Tada Larsa buvo įtariama neištikimybe vyrui su reperiu Future. Krepšininko žmona neigė šį faktą, sakydama, kad skyrybų priežastis buvo sunkumai santykiuose su Scotty. Pasak Larsos draugų, vyras ją apgavo pirmiausia – su modeliu iš žurnalo „Sports Illustrated“.

Po to, kas įvyko 2016 m., pora trumpam susitaikė – S.Pippenas atsiėmė prašymą nutraukti santuoką. Tačiau 2018 m. Larsa vėl pareiškė norą skirtis. Ji teigė, kad sprendimas buvo abipusis ir nesusijęs su jokia skandalinga situacija.

2020-ųjų pabaigoje moteris prisipažino, kad vis dėlto buvo neištikima savo vyrui. Tačiau ne su Future, o su dabartiniu „Sacramento Kings“ centru Tristanu Thompsonu, kuris tuomet žaidė „Cleveland Cavaliers“. Vėliau Larsa suartėjo su „Minnesota Timberwolves“ gynėją Maliku Beasley, tačiau ir šie santykiai truko neilgai.

Skyrybų procesas užsitęsė ir S.Pippenas galiausiai išsiskyrė su žmona tik pernai gruodžio 15 d. Buvę sutuoktiniai susitarė, kad Scottie kas mėnesį mokės alimentus nepilnamečiams vaikams Justinui (17) ir Sophiai (14). Pora turi dar du suaugusius sūnus: Scotty jaunesnįjį ir Prestoną

Alimentų dydis nenurodomas, tačiau S.Pippenui greičiausiai teks išsiskirti su bent septynženkle suma. Legendinis krepšininkas finansiškai rems vaikus iki jiems sukaks 18 metų.

„Atrodo, kad visa tai truko trejus metus. Galvojau: „Ar tai kada nors baigsis? Tai ilgiausios skyrybos istorijoje. Netgi džiaugiuosi, kad dabar priėjome prie to, ką turime. Skyrybos baigėsi, mūsų vaikai paaugo. Norėčiau, kad mano vaikai turėtų ir mamą, ir tėtį. Jaučiausi kalta, nes pati augau pilnoje šeimoje ir norėjau, kad mano vaikai turėtų tokią pat. Kalbant apie mūsų santykius su Scottie, jie negali būti geresni nei dabar. Mes mylime vienas kitą. Visada palaikysime vienas kitą ir mūsų vaikus“, – kalbėjo L.Pippen.

2021-ieji S.Pippenui nebuvo geri ne tik dėl šeimos byrėjimo. Iš pradžių jis pagadino savo reputaciją išpuoliais prieš M.Jordaną po to, kai buvo išleista jo autobiografinė knyga „Unguarded“ („Nesustabdomas“).

S.Pippenas buvo puolamas iš visų pusių. Kai kurie jį apkaltino kuriant dirbtinį ažiotažą, bandant parduoti knygą. O, pavyzdžiui, Shaquille'as O'Nealas pažadėjo trenkti Scottie, jei šis jo akivaizdoje pasakys, kad yra geresnis už M.Jordaną.

Apskritai po beveik trijų dešimtmečių kilęs skandalas dėl įtemptų buvusių komandos draugų santykių vėl įsibėgėjo. Scottie norėjo įskaudinti Michaelą, bet galiausiai visa ši kritika atsisuko prieš jį. Sporto bendruomenėje pagarbos S.Pippenui tikrai sumažėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.