EUROLYGA 2023

M. Schilleris jau ruošiasi naujam karjeros etapui

Austras Martinas Schilleris spalio pradžioje buvo atleistas iš Kauno „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio pozicijos, tačiau strategas krautis lagaminų neketino... iki dabar.

M. Schilleris.<br>zalgiris.lt nuotr.
M. Schilleris.<br>zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 22, 2022, 7:30 PM

Po atleidimo Kauno „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas M.Schillerio buvimą komandoje išvadino didžiausia sezono klaida, tačiau 39-еrių metų austras tęsė gyvenimą Kaune, o dėl kontrakto nutraukimo su klubu iki šiol nesutarė.

Tačiau panašu, kad strategas greit metu paliks Kauną ir išvyks į Vokietiją. Žurnalistas Robertas Heuselis praneša, jog buvęs „Žalgirio“ treneris derasi su Oldenburgo „EWE Baskets“ ekipa.

„Jeigu Oldenburgo ekipos pralaimėjimų serija rungtynėse su „Merlins“ nesibaigs, Martinas Schilleris, pagal mano šaltinius, bus pagrindiniu kandidatu tapti naujuoju treneriu. Kontaktas tap abiejų pusių jau įvyko, – skelbia žurnalistas. – „EWE Baskets“ treniravimą perėmė asistentas Alenas Abazas. Vyriausiasis treneris Mladenas Drijenčičius dar nėra atleistas“.

Oldenburgo klubas jau iškrito iš FIBA Čempionus lygos, kur vienoje grupėje rungtyniavo kartu su Vilniaus „Rytu“. Vokietijos čempionate „EWE Baskets“ ekipa užima paskutinę vietą ir po 13 rungtynių yra iškovoję tik 2 pergales.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.