EUROLYGA 2023

Visos trys Lietuvos krepšininkės praleido Eurolygos turą

Trečiadienį Eurolygos rungtynes turėjo žaisti visos trys komandos, kurioms atstovauja Lietuvos krepšininkės. Tačiau 13-ojo turo rungtynių laiku nežaidė nė viena lietuvė.

Gintarė Petronytė<br>fiba.basketball.com nuotr
Gintarė Petronytė<br>fiba.basketball.com nuotr
Daugilė Šarauskaitė<br>A.Didžgalvio nuotr.
Daugilė Šarauskaitė<br>A.Didžgalvio nuotr.
Giedrė Labuckienė.<br>Facebook nuotr.
Giedrė Labuckienė.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 27, 2022, 12:17 AM

FIBA dėl užsikrėtimų kovidu nukėlė ketverias iš aštuonerių numatytų Eurolygos rungtynių. Tarp jų – visas trejas rungtynes, kuriose turėjo žaisti lietuvės. Šią savaitę eiti į aikštę neteko nei Gintarei Petronytei iš Venecijos „Reyer“, nei Daugilei Šarauskaitei iš Rygos TTT, nei Giedrei Labuckienei iš Žeronos „Spar“.

A grupėje įvyko tik vienerios rungtynės, kuriose Salamankos „Perfumerias Avenida“ po pratęsimo nugalėjo „Szekszard“ komandą 88:84.

Kadangi „Perfumerias Avenida“ tvirtai užima antrąją vietą, o „Szekszard“ yra aiški autsaiderė, šis rezultatas neturėjo įtakos TTT ir „Reyer“ likimui. Rygos komanda (5 pergalės per 12 rungtynių) užima penktąją vietą, Venecijos ekipa (3 pergalės per 11 rungtynių) dalijasi šeštąją vietą su Maskvos MBA.

Abi lietuvių komandos jau nekovoja dėl kelialapio į Eurolygos ketvirtfinalį, bet siekia penktosios arba šeštosios vietos, kurios suteiks teisę pereiti į Europos taurės atkrintamąsias varžybas.

Žeronos komanda (6 pergalės per 11 rungtynių) užima penktąją vietą B grupėje ir kovoja dėl kelialapio į ketvirtfinalį. „Spar“ tikisi iš pirmojo ketverto išstumti kurią nors iš komandų, turinčių 7 pergales: Skijaus „Famila“, Kursko „Dinamo“ (po 12 rungtynių) arba „Sopron“ (po 11 rungtynių).

A grupė

„Szekszard“ – Salamankos „Perfumerias Avenida“ 84:88 (po pratęsimo).

„Lattes-Montpellier“ – Venecijos „Reyer“ (G.Petronytė), Prahos USK – Rygos TTT (D.Šarauskaitė) ir Jekaterinburgo UGMK – Maskvos MBA nukeltos.

Lentelė: UGMK – 11 ir 0, „Perfumerias Avenida“ – 10 ir 2, USK – 8 ir 4, „Lattes-Montpellier“ – 6 ir 5, TTT – 5 ir 7, MBA – 3 ir 8, „Reyer“ – 3 ir 8, „Szekszard“ – 0 ir 12.

B grupė

Stambulo „Fenerbahçe“ – Gdynės „Arka“ 87:64, Skijaus „Famila“ – Kursko „Dinamo“ 64:80, „Sopron“ – Stambulo „Galatasaray“ 73:44.

Žeronos „Spar“ (G.Labuckienė) – „Landes“ nukeltos.

Lentelė: „Fenerbahçe“ – 8 ir 3, „Sopron“ – 7 ir 4, „Famila“ – 7 ir 5, „Dinamo“ – 7 ir 5, „Spar“ – 6 ir 5, „Galatasaray“ – 5 ir 6, „Landes“ – 4 ir 7, „Arka“ – 2 ir 11.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.