EUROLYGA 2023

Eurolygos ketvirtfinalio viltys nutolo nuo G. Labuckienės

Žeronos „Spar“ komanda, kurioje žaidžia Giedrė Labuckienė, šeštadienį iššvaistė didelę persvarą ir patyrė pralaimėjimą, kuris gali kainuoti kelialapį į Eurolygos ketvirtfinalį.

Giedrė Labuckienė.<br>Facebook nuotr.
Giedrė Labuckienė.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2022, 9:23 PM

„Spar“ krepšininkės nukeltose Eurolygos rungtynėse namie pralaimėjo Kursko „Dinamo“ komandai 66:71. Žeronos ekipos vidurio puolėja Giedrė Labuckienė žaidė 23 min., pelnė 6 taškus (1/6 dvitaškių, 4/5 baudų) ir atkovojo 3 kamuolius.

Labai gerai rungtynes pradėjusios Žeronos krepšininkės pirmąjį kėlinį laimėjo 21:9, o vienu metu pirmavo 15 taškų skirtumu. Tačiau po pertraukos viskas apsivertė aukštyn kojomis ir nuo trečiojo kėlinio geriau žaidė viešnios iš Rusijos.

„Spar“ labiausiai kentėjo nuo „Dinamo“ lyderės Natasha Howard. Ji surinko net 33 taškus ir atkovojo 19 kamuolių.

Žeronos komanda per 12 rungtynių iškovojo 6 pergales ir B grupėje užima penktąją vietą. Į atkrintamąsias varžybas pateks keturios komandos, o šiuo metu keturias pirmąsias vietas užima Stambulo „Fenerbahçe“ (8 pergalės ir 3 pralaimėjimai), „Sopron“ (8 ir 4), „Dinamo“ (8 ir 5) ir Skijaus „Famila“ (7 ir 5).

Nors šeštadienį patirtas pralaimėjimas apsunkino „Spar“ padėtį, viltys dar neprarastos. Žeronos ekipa dvejas paskutines rungtynes žais su grupės autsaiderėmis Gdynės „Arka“ (2 ir 11) ir „Landes“ (4 ir 7).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.