EUROLYGA 2023

J. Zdovcą gyrusio krepšinio profesoriaus E. Messinos nesužavėjo „Olimpia“ pergalė: trūko kokybės

Kauno „Žalgiriui“ (3/16) penktadienį nepavyko pateikti staigmenos. Eurolygos dvikovoje Jure Zdovco auklėtiniai 58:65 (20:20, 10:19, 15:15, 13:11) išvykoje nusileido Milano „Olimpia“ (14/6) krepšininkams.

E.Messina negailėjo šiltų žodžių J.Zdovcui.<br>G.Bitvinsko nuotr.
E.Messina negailėjo šiltų žodžių J.Zdovcui.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2022, 10:09 AM

Nors madų sostinėje aikštės šeimininkai kontroliavo reikalus praktiškai visų rungtynių metu, tačiau „Olimpia“ krepšininkams niekaip nepavyko nulaužti rungtynių iki visiškai ramaus pranašumo.

Vos 65 taškus prieš „Žalgirį“ sukrapščiusią Milano komandą gelbėjo dar sėkmingesnis žaidimas besiginant – Italijos krepšinio milžinas jau antrose Eurolygos rungtynėse paeiliui nepraleido 60 taškų.

Vis dėlto po pergalingai pasibaigusių rungtynių „Olimpia“ strategas Ettore Messina pasigedo savo auklėtinių žaidime kokybės, bet liko patenkintas jų kovingumu.

„Tai buvo pergalė, kurią pasiekėme kovingumu ir tik trupučiu kokybės. Būtent dėl kovingumo mums ir pasisekė iškovoti pergalę. Negaliu skųstis savo žaidėjų pastangomis.

Vis dėlto mums trūko aštrumo bei nuoseklumo. Jure Zdovcas labai gerai paruošė komandą net ir su tokiomis netektimis.

Pastangų dėka iškovojome pergalę, turime tai vertinti, bet kartu suprantame, kad reikia kelti mūsų žaidimo lygį, nes vien pastangų pergalei iškovoti Eurolygoje kartais nepakanka“, – po rungtynių kalbėjo krepšinio profesoriumi tituluojamas E.Messina.

Šiuo metu „Olimpia“ ekipa su 14 pergalių Eurolygoje žengia trečia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.