EUROLYGA 2023

Lyg perkūnas iš giedro dangaus: M. Ndouras palieka Vilniaus „Rytą“

Sausio pradžioje kontraktą su Vilniaus „Rytu“ pratęsęs Maurice’as Ndouras palieka sostinę. Užsienio klubas pasinaudojo kontrakte numatyta galimybe į savo gretas pasikviesti sėkmingai žaidusį 29-erių senegalietį. 

M.Ndouras rungtyniaus Turkijoje.<br>FIBA.com nuotr.
M.Ndouras rungtyniaus Turkijoje.<br>FIBA.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 2, 2022, 9:32 PM, atnaujinta Feb 2, 2022, 9:54 PM

Su sostinės klubu išsiskiriantis puolėjas dėkojo jį ypač palaikiusiems „Ryto“ sirgaliams.

„Kalbant nuoširdžiai, negalėjau būti laimingesnis sugrįžęs į Vilnių. Stengiausi džiaugtis kiekviena akimirka čia. Gyvenimas yra labai nenuspėjamas, bet aš tik dar kartą įsitikinau, jog „Rytą“ supanti bendruomenė yra atvira, stipri ir nepakartojama. Noriu pasakyti didelį ačiū visiems, mane ir šią komandą karštai palaikiusiems, žmonėms. „Rytas“ visada užims didelę dalį mano širdyje“, – atsisveikindamas sako M. Ndouras.

„Tikrai dėkojame už Maurice’o atsidavimą ir kovojimą už Vilniaus klubo vardą, tačiau dabar turime išsiskirti. Mes nesudarėme jokių kliūčių krepšininkui siekti tolimesnių savo karjeros tikslų ir linkime kuo didžiausios sėkmės“, – žaidėjui linkėjo „Ryto“ sporto direktorius Donatas Zavackas. 

FIBA Čempionų lygoje M. Ndouras per 4 rungtynes vidutiniškai demonstravo 12,8 taško, 5 atkovotų kamuolių, 1,3 blokuoto metimo ir 14 naudingumo balų statistiką.

„Betsafe–LKL“ čempionate aukštaūgis per beveik 18 minučių pelnydavo po 11,4 taško, atkovodavo 3,1 kamuolio ir rinkdavo 11,1 naudingumo balo.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.