EUROLYGA 2023

Po triuškinančios pergalės – Šaro atodūsis dėl mylimo klubo: „Labai liūdna ir apmaudu“

„Labai liūdna ir apmaudu metyti tokį dabartinį klubo lygį. Tikiuosi, kad turėdamas tokią istoriją ir tradicijas jis vėl netrukus sugrįš į viršūnę“, – apie dabartinį Atėnų „Panathinaikos“ lygį kalbėjo šiuo metu „Barcelona“ ekipą treniruojantis Šarūnas Jasikevičius.

Š.Jasikevičius.<br>Imago/Scanpix nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-02-04 12:45

Ne vieną sezoną Atėnuose praleidęs ir Eurolygos titulą su šia ekipa iškovojęs 45-erių lietuvis ketvirtadienį Katalonijos sostinėje 86:60 sutriuškino svečius iš Graikijos.

Po triuškinančios pergalės Šaras neslėpė apmaudo dėl dabartinės „Panathinaikos“ komandos padėties.

„Tiek aš, tiek ir Nickas Calathesas labai mylime šį klubą, tačiau neįmanoma visada būti viršūnėje. Gaila, tačiau po trenerių Željko Obradovičiaus ir Xavi Pascualio išvykimų ši komanda žengė tik žingsnius atgal“, – samprotavo lietuvis.

Šiuo metu „Panathinaikos“ savo kraityje turi vos penkias pergales ir žengia priešpaskutinėje, 17-oje, turnyrinės lentelės vietoje.

Kalbėdamas apie rungtynes Š.Jasikevičius pasidžiaugė, kad jų metu jis galėjo suteikti daugiau laiko įprastai mažiau rotacijoje žaisti gaunantiems krepšininkams.

„Su šiomis rungtynėmis mes pasiimame du taškus. Tai nėra tiesiog pergalė. Kai kurie vaikinai įgauna vis daugiau pasitikėjimo savimi – tai labai geras ženklas.

Pasireikšti gavo visi žaidėjai ir jie aikštėje savo darbu nenuvylė – išlaikėme iškeltą kartelę“, – džiaugėsi „Barcelona“ treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.