EUROLYGA 2023

Naujoje LKF video rubrikoje – R. Seibutis ir J. Mačiulis atskleidė paslaptis apie 2015–ųjų Europos pirmenybes

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) pristato naująjį video laidų ciklą, skirtą Lietuvos krepšinio šimtmečio svarbiausiems įvykiams ir pergalėms paminėti. Pirmajame epizode buvę vyrų rinktinės krepšininkai Renaldas Seibutis ir Jonas Mačiulis atskleidė 2015–siais metais vykusio „EuroBasket“ čempionato užkulisius ir papasakojo dar negirdėtų istorijų.

Renaldas Seibutis ir Jonas Mačiulis<br>G.Šiupario nuotr.
Renaldas Seibutis ir Jonas Mačiulis<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2022, 8:30 PM

„Po finalo, taip pat ir po kiekvienų rungtynių, burtų keliu buvo traukiama, kas turės eiti į dopingo kontrolę. Ištraukė mane ir, berods, Antaną Kavaliauską. Turi eiti du žaidėjai iš vienos komandos bei du iš kitos. Lietuvius surinko, o ispanų nėra – švenčia. Tikriausiai leido jiems neateiti, nors taisyklės truputėlį apeitos buvo“, – užkulisių istorijomis dalijosi R. Seibutis.

Laidoje krepšininkai aptarė ne tik rungtynių epizodus, tačiau ir gyvenimo sąlygas Prancūzijoje vykusiame Europos pirmenybių finaliniame etape.

„Rygoje organizavimas buvo sklandus, o Prancūzijoje maistas buvo labai blogas. Jie garsėja gera prancūzų virtuve, tačiau kuo toliau nuo sostinės – tuo blogiau. Viešbutis pensionato stiliaus, laimei, gelbėjo restoranėlis esantis šalia greitkelio“, – pasakojo J. Mačiulis.

Geros nuotaikos nestokojantys vyrų rinktinės buvę krepšininkai prisiminė ir buvusius varžovus, legendinį J. Mačiulio pasirodymą prieš Sakartvelą, R. Seibučio iš kantrybės išvestą Milošą Teodosičių bei paleistą šansą iškovoti aukso medalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.