EUROLYGA 2023

Bomba NBA mainuose – Jamesas Hardenas palieka „Brooklyn Nets“

NBA įvyko grandioziniai mainai, o jo epicentre atsidūrė „Brooklyn Nets“ žvaigždė Jamesas Hardenas. „The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania jau prieš savaitę skelbė, kad „Philadelphia 76ers“ klubas pradėjo derybas su „Nets“ dėl J.Hardeno perėjimo į klubą iki šio ketvirtadienio – šiandien užsidaro perėjimų langas. Ir šie mainai įvyko – J.Hardenas palieka „Nets“ ir užsivilks Filadelfijos ekipos marškinėlius, skelbia ESPN.

J.Hardenas.<br>AFp/Scanpix.com nuotr.
J.Hardenas.<br>AFp/Scanpix.com nuotr.
J.Hardenas.<br>AP/Scanpix nuotr.
J.Hardenas.<br>AP/Scanpix nuotr.
J.Hardenas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
J.Hardenas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
J.Hardenas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
J.Hardenas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2022-02-10 20:27, atnaujinta 2022-02-10 21:22

Iš „76ers“ į Brukliną važiuoja Benas Simmonsas, Sethas Curry bei Andre Drummondas. Be to „Nets“ gaus du pirmojo rato šaukimus.

Kartu su J.Hardenu į Filadelfiją važiuoja Paulas Millsapas.

Mainus paskubino „76ers“ krepšinio operacijų prezidentas Darylas Morey'us, su kuriuo J.Hardenas susidraugavo dar 2018-siais, kai abu atstovavo „Houston Rockets“ komandai.

J.Hardeno konraktas su „Nets“ šį sezoną siekė 47 mln. JAV dolerių.

Aiškinama, kad J.Hardenas garsiai pareiškė savo nepasitenkinimą tuo, kad dėl atsisakymo vakcinuotis Bruklinui padėti negali dar viena žvaigždė Kyrie Irvingas – su šiuo krepšininku ekipa atrodo kur kas galingesnė.

Pranešama, kad J.Hardenas taip pat turi tam tikrų problemų su vyriausiuoju treneriu Steve'u Nashu bei žvaigždei ne itin patinka gyvenimas Brukline.

Per 44 rungtynes ​​šį sezoną J.Hardenas vidutiniškai pelno po 22,5 taško, atkovoja po 8 kamuolius ir atlieka 10,2 rezultatyvaus perdavimo, o nuo iš rungtynių meta 41,4 proc. taiklumu, tritaškių taiklumas siekia 33,2 proc.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.