EUROLYGA 2023

Sirgaliai šluoja bilietus į Citadele KMT finalą – atidaryti visi ASG arenos sektoriai

Krepšinio aistruoliai šluoja bilietus į nenumaldomai artėjančias „Citadele“ Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketverto kovas.

Karaliaus Mindaugo taurė<br>LKL nuotr.
Karaliaus Mindaugo taurė<br>LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-02-11 12:33

Vasario 19-20 dienomis Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje vyksianti krepšinio šventė susilaukė didžiulio sirgalių dėmesio – finalo dieną pirmajame arenos aukšte liko vos keletas bilietų, sparčiai perkami ir antrojo aukšto bilietai. Atsižvelgdami į augančią paklausą, organizatoriai nusprendė pradėti bilietų pardavimą likusiuose antrojo aukšto sektoriuose.

„Žmonės yra išsiilgę aukščiausio lygio krepšinio kovų – tą puikiai įrodo žmonių susidomėjimas Citadele Karaliaus Mindaugo taurės rungtynėmis. Šis renginys jau kuris laikas yra tarp perkamiausių šalies renginių.

Finalo rungtynių dienai jau yra išparduoti beveik visi 1 aukšto bilietai, o pusfinalio rungtynėms bilietai taip pat sparčiai tirpsta.

Gausus žiūrovų būrys žada tikrai nepakartojamą reginį, ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir tarp savo komandas palaikančių sirgalių“ – sako didžiausių Lietuvoje bilietų platinimo bendrovių „Tiketa“ ir „Bilietai.lt“ atstovas Ramūnas Šaučikovas.

Citadele KMT finalo ketverto pusfinalių dieną ypač daug sirgalių turėtų būti iš sostinės – Vilniaus „Rytas“ pusfinalyje prieš Panevėžio „Lietkabelį“ turėtų sulaukti gausaus palaikančių sirgalių būrio. Dar iki šių ekipų dvikovos paaiškės pirmasis Citadele KMT finalininkas – juo taps Kauno „Žalgiris“ arba „Šiauliai-7bet“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.