EUROLYGA 2023

Paaiškėjo, kurie teisėjai dirbs KMT finalo ketverte

Jau šį savaitgalį Vilniuje įvyks viena didžiausių Lietuvos krepšinio švenčių – „Citadele“ Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketvertas.

 Paaiškėjo, kurie teisėjai dirbs KMT finalo ketverte<br> LKL nuotr.
 Paaiškėjo, kurie teisėjai dirbs KMT finalo ketverte<br> LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2022, 2:11 PM

Paskutiniuosius pasiruošimo darbus atlieka ne tik krepšininkai, bet ir teisėjai. Citadele KMT finalo ketverto renginys vyks vasario 19–20 dienomis. Jo metu įvyks du pusfinaliai, mažasis ir didysis finalai, taip pat „Betsafe“ snaiperio konkursas.

Sklandžia Citadele KMT finalo ketverto eiga Vilniuje rūpinsis septyni teisėjai: Gytis Vilius, Tomas Jasevičius, Jurgis Laurinavičius, Saulius Račys, Artūras Šukys, Gvidas Gedvilas ir Gintaras Mačiulis bei du komisarai: Romualdas Brazauskas ir Kęstutis Pilipauskas.

Visi šie teisėjai turi patirties dirbdami aukščiausio lygio tarptautiniuose turnyruose, o penki iš jų dirbo ir praėjusių metų Citadele KMT turnyro finalo ketverte.

„Šiame sezone šie teisėjai pademonstravo aukščiausio lygio sugebėjimus. Jų darbą ir aukšta kvalifikacija įvertino ir LKL inspektoriai bei „Betsafe-LKL“ komandos. Neabejojame šių teisėjų profesionalumu“, – drąsiai tvirtino Lietuvos krepšinio lygos (LKL) teisėjų direktorius Algimantas Pavilonis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.