EUROLYGA 2023

Neramumai Izraelyje: po skaudaus antausio „Maccabi“ sirgaliai veržėsi į drabužinę, trenerį išlydėjo apsauga

Pirmadienį vykusios Izraelio krepšinio taurės pusfinalio rungtynėse buvo pažymėtos ne tik netikėtu Tel Avivo „Maccabi“ pralaimėjimu, bet ir incidentu pasibaigus dvikovai.

Po patirto pralaimėjimo „Maccabi“ sirgaliai įsiuto.<br>Lrytas.lt ir stopkadro nuotr. koliažas.
Po patirto pralaimėjimo „Maccabi“ sirgaliai įsiuto.<br>Lrytas.lt ir stopkadro nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2022, 1:58 PM

„Maccabi“ savo žiūrovų akivaizdoje 80:90 (25:22, 19:23, 12:20, 24:25) nusileido Tel Avivo „Hapoel“ krepšininkams. Tai buvo trečiasis „Maccabi“ pralaimėjimas miesto derbyje šiame sezone.

Su šiuo pralaimėjimu nenorėjo susitaikyti „Maccabi“ sirgaliai – po dvikovos jie surengė „neeilinį pasirodymą“, kuris atkreipė vietos žiniasklaidos dėmesį.

Sport5.co.il praneša, kad įsiutę komandos sirgaliai pasibaigus rungtynėms nusprendė įsiveržti į komandos drabužinę. Kita dalis fanų užtvėrė galinį ir šeštųjų vartų išėjimą, o pasirodžius žaidėjams juos „apšėrė“ keiksmais.

Nepamirštas liko ir „Maccabi“ strategas Ioannis Sfairopoulas. Krepšinio specialistas iš drabužinės į lauką buvo išlydėtas apsaugos.

„Tai yra labai skaudus pralaimėjimas mūsų komandai. Norime dėl to atsiprašyti sirgalių, mums skauda lygiai taip pat kaip ir jiems. Stengsimės ateityje daryti viską, ką galime geriausia“, – po rungtynių kalbėjo I.Sfairopoulas.

Didžiausiu „Maccabi“ komandos duobkasiu tapo J'Covanas Brownas. Jis įmetė 30 taškų.

Lrytas.lt primena, kad Tel Avivo klubas dar praėjusią savaitę buvo iškovojęs užtikrintą pergalę Eurolygoje. Ketvirtadienį Izraelio klubas 84:75 pranoko Maskvos CSKA krepšininkus.

Izraelio krepšinio taurės finale Tel Avivo „Hapoel“ susigrums su Herclijos „Bnei“ krepšininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.