EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ Eurolygos maratonas Kaune: prasidėjo bilietų prekyba į Šaro sugrįžimo rungtynes

Kauno „Žalgirio“ komandos kovo viduryje laukia tikras namų rungtynių maratonas, kuriame žalgiriečiai tikisi karšto sirgalių palaikymo. Ketvirtadienį į kovo ir balandžio mėnesio rungtynes „Žalgirio“ arenoje startavo bilietų prekyba.

Š.Jasikevičius grįžta į Kauną.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius grįžta į Kauną.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2022, 10:49 AM, atnaujinta Feb 17, 2022, 10:50 AM

Į Kauną atvyksta praėjusių metų Eurolygos finalininkai

Šventinę kovo 11 d., penktadienį, į „Žalgirio“ areną atvyks buvusių žalgiriečių delegacija su Šarūnu Jasikevičiumi priešakyje. Susitikime su „FC Barcelona“ išvysime dar pernai žaliai baltus marškinėlius vilkėjusius Roką Jokubaitį ir Nigelą Hayesą, prisiminimus sukels ir Brandono Davieso pasirodymas, o šalia aikštelės Š.Jasikevičiui talkins Darius Maskoliūnas, Tomas Masiulis ir Justinas Grainys.

Tarp Eurolygos dvikovų, kovo 13 d., įsiterps ir „Betsafe-LKL“ rungtynės su Jonavos „CBet“ komanda.

Naują savaitę žalgiriečiai pradės susitikimu su Pirėjo „Olympiacos“ komanda, kuri Kaune svečiuosis kovo 15 d. Šios rungtynės turėjo įvykti dar sausio mėnesį, tačiau dėl COVID-19 atvejų varžovų ekipoje mačas buvo nukeltas. Į jį galios ir anksčiau krepšinio gerbėjų įsigyti bilietai, o prieš pat rungtynes bus pagerbtas trejus metus „Žalgiryje“ praleidęs Thomasas Walkupas.

Dvigubą savaitę vos už dviejų dienų, kovo 17 d., vainikuos mūšis su Eurolygos čempionais Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkais. Buvusio žalgiriečio ir praėjusio sezono naudingiausio lygos krepšininko Vasilije Micičiaus vedina komanda šiuo metu įnirtingai kovoja dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas.

Kovo 23 d. Kaune lankysis Vilerbano ASVEL ekipa. Kartu su Prancūzijos čempionais į Lietuvą turėtų atvykti ir šios komandos savininkas Tony Parkeris. Daugkartinis NBA ir Europos čempionas „Žalgirio“ arenoje yra rungtyniavęs kaip žaidėjas, tačiau nori išvysti ir Eurolygos rungtynių užkulisius.

Bilietų prekyba prasidėjo ir į dvejas balandžio mėnesio namų rungtynes. Balandžio 3 d., neįprastą Eurolygai savaitės dieną – sekmadienį, bus sužaistas nukeltas susitikimas su Belgrado „Crvena Zvezda“ komanda, o balandžio 16 d. įvyks akistata su Šiaulių „Šiauliai-7bet“ ekipa.

Naujovės ir bilietų rinkiniai

Komandą palaikyti ir bilietus įsigyti pasiruošusiems sirgaliams Kauno „Žalgiris“ paruošė ypatingų pasiūlymų. Perkant rinkinį į visas ketverias kovo mėnesio Eurolygos rungtynes „Žalgirio“ arenoje, bilietas į mačą su „FC Barcelona“ taps nemokamu.

Geresni kainų pasiūlymai paruošti ir įsigyjant bilietų rinkinius į dvejas rungtynes: „FC Barcelona“ + „Olympiacos“ arba „Anadolu Efes“ + ASVEL.

Į „Žalgirio“ areną žiūrovai yra kviečiami atvykti anksčiau, nes čia jų lauks naujovė – orientacinis žaidimas, leisiantis laimėti daugybę prizų. Papildomo azarto stebint rungtynes pridės ir specialus „krepšinio bingo“ žaidimas, kuris skatins atidžiai sekti rungtynes ir lentelėje išbraukti pastebėtą veiksmą aikštelėje ar už jos ribų.

Jau nuo vasario 24 d. mačo su Madrido „Real“ arenoje prieš rungtynes bus galima susipažinti ir su kitomis sporto šakomis. Pirmasis su žiūrovais bendraus Dakaro ralio dalyvis ir motociklų „vienišių“ klasės nugalėtojas Arūnas Gelažninkas, o artėjant kovo mėnesio rungtynėms bus pristatytos ir kitos sporto šakos su žymiausiais jų atstovais.

Bilietų prekyba į rungtynes „Žalgirio“ arenoje vykdoma tik internetu, arenos kasos nebus atidaromos. Dėl grupinių (10 bilietų ir daugiau) užsakymų galima kreiptis el. paštu: bilietai@zalgiris.lt, o įmonės ir bendruomenės taip pat yra skatinamos dalyvauti „ŽalGeriausios komandos“ projekte.

Be to, į Eurolygos rungtynes kursuoja „Žalgirio ekspresas“, kuris sirgalius į „Žalgirio“ areną ir atgal veža iš devynių miestų: Vilniaus, Vievio, Elektrėnų, Žiežmarių, Alytaus, Prienų, Druskininkų, Vilkaviškio ir Marijampolės. Aistruoliai gali įsigyti tiek pavienius autobuso bilietus (kaina nuo 7,50 Eur), tiek rinkinius jau kartu su rungtynių bilietu (kaina nuo 11,50 Eur).

Į rungtynes atvyksiantys savo automobiliais gali pasinaudoti ir „Žalgirio“ arenos stovėjimo aikštelėmis, iš anksto į jas įsigiję parkavimo bilietą. Pagal „ADC parking“ sistemoje užregistruotą automobilio numerį jie bus įleidžiami tiek per Karmelitų, tiek per A.Mickevičiaus tiltą. Parkavimą į artimiausius renginius galima įsigyti „ADC parking“ svetainėje.

Viso renginio metu būtina dėvėti ne žemesnio nei FFP2 lygio respiratorius, kurie priglunda prie veido ir visiškai dengia nosį ir burną.

Perkeltoms rungtynėms su „Olympiacos“ ir „Crvena Zvezda“ galios tie patys turimi rungtynių ir „Žalgirio ekspreso“ bilietai bei pirktas parkavimas, todėl papildomai nieko daryti nereikia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.