EUROLYGA 2023

Prie palaikymo Ukrainai jungiasi „B tribūna“: „Psichopatas iš Maskvos bando įbauginti Europą“ ​Kelia klausimus dėl G. Žiemelio kuriamo klubo

Rusijos kariniai veiksmai Ukrainoje sporto pasaulyje iššaukė reakcijų ne tik iš sportininkų bei trenerių, tačiau ir iš fanų. 2014 metais į įvykius Ukrainoje sureagavę Vilniaus „Ryto“ ištikimiausi fanai „B tribūna“ šįkart sureagavo ne tik į pradėtą karą, tačiau ir Vilniuje kuriama naują klubą.

 Prie palaikymo Ukrainai jungiasi „B tribūna“<br>„B tribūna“ nuotr.
 Prie palaikymo Ukrainai jungiasi „B tribūna“<br>„B tribūna“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 25, 2022, 5:26 PM

„Kaip ir 2014, taip ir 2022 galima pasakyti – „Laikykis, Ukraina“. Psichopatas iš Maskvos vėl žvangina ginklais ir bando įbauginti Europą. Raginame prisidėti prie visų įmanomų palaikymo akcijų, tiek finansiškai, tiek morališkai ir padėti savo partneriams Ukrainoje. Tai karas ne tik su Ukraina, bet su visais mumis ir turime būti pasiruošę gintis.

Tuo pačiu, matant gerą Lietuvos reakciją, atsižvelgiant į Rusijos sporto klubus, koncertus, TV kanalus, produktus ir kitus ryšius, galima dar kartą iškelti klausimą dėl naujojo Vilniaus krepšinio mesijaus. Mesijaus, kuris dar 2016 buvo oficialios Rusijos delegacijos narys Kinijoje. Mesijaus, kurio ryšiai su Rusijos verslu ir partneriais yra ne kartą aprašyti Lietuvos žiniasklaidoje ir VSD išvadose.

Dabar socialinėje medijoje matome daug pykčio dėl kai kurių valstybių ar organizacijų prisirišimo prie Rusijos verslų. Pinigai nesmirda. Atsiminkite šitą, kai G.Ž. su komanda eilinį kartą stums propagandą apie naują, tvarų, inovatyvų ir turtingą klubą. Apie įrankį, kuriuo nori pasigerinti savo reputaciją. Nei Vilniui, nei visam Lietuvos krepšiniui tokio šūdo nereikia“, – socialiniuose tinkluose rašė „B tribūna“.

„Vilniaus krepšinio mesijumi“ ir G.Ž. įvardijamas asmuo – naują klubą Vilniuje žadantis kurti verslininkas Gediminas Žiemelis, kuris ruošiasi jau 2022-2023 metų krepšinio sezone žaisti Lietuvos krepšinio lygoje (LKL).

Ketvirtadienio ankstų rytą Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui leidus pradėti karą į Ukrainą įsiveržė rusų pajėgos. Rusijos invazija į Ukrainą jau pareikalavo karių gyvybių. Vakarų pasaulis pasmerkė tokį V.Putino elgesį ir paskelbė, kad imsis griežčiausių priemonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.