EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ sirgaliams pagyrų negailintis J. Kazlauskas: „Nežinau, ar kas nors Europoje turi tokius fanus“

Kovo 11-ąją kauniečiai šventė ne tik Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną, bet ir Kauno „Žalgirio“ pergalę Eurolygoje. Lietuvos čempionai įveikė Eurolygos lyderę „FC Barcelona“ ekipą.

J.Kazlauskas.<br>T.Bauro nuotr.
J.Kazlauskas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

Mar 12, 2022, 3:59 PM

Kauno „Žalgirio“ arena visų rungtynių metu pasižymėjo didžiule energija, kadangi su 12686 sirgaliais buvo užfiksuotas sezono lankomumo rekordas.

Penktadienio vakarą Nemuno saloje esančioje arenoje sukiojosi ir „Žalgiris TV“ laidų vedėja Eglė Jurgaitytė, kuri kalbino „Žalgirio“ arenos svečius #ŽalgirisBackstage laidoje.

Tarp reportaže pasitaikiusių svečių – legendinis Lietuvos krepšinio treneris Jonas Kazlauskas bei Lietuvos motorlaivių lenktynininkas Edgaras Riabko, o po rungtynių įžvalgomis dalijosi ir buvęs žalgirietis Rokas Jokubaitis.

„Niekam ne paslaptis, kad „Žalgiris“ turi tokius fanus, kokių nežinau, ar kas nors Europoje turi. Kaunas visada sirgo ir serga už krepšinį, bet šiandien esu nustebęs, kadangi matau daug estų, girdžiu kitas kalbas – „Žalgiris“ jau pasidarė Pabaltijo šalių komanda“, – E.Jurgaitytei pasakojo J.Kazlauskas, kuris taip pat kalbėjo ir apie Kovo 11-osios svarbą.

Pasaulio vicečempionas ir dvigubas UIM F2 Europos čempionas E.Riabko „Žalgirio“ arenoje sirgalius pasitiko kartu su savo lenktyniniu bolidu.

„Stebiu visada. Pats buvau krepšininkas, nors Dievas ūgio ir nedavė, bet žaisdavau labai daug. Lankydamas mokyklą į ją eidavau anksčiau, kad valandą pažaisčiau krepšinį. Be „Žalgirio“ negalima – dabar kamuolį perėmė sūnus“, – pasakojo geros nuotaikos nestokojęs kaunietis.

Pirmą kartą į Kauno „Žalgirio“ areną grįžo ir prieš rungtynes atminimo dovaną gavo fanų mylimas R.Jokubaitis. Nors ir liko nusivylęs nesėkme, įžaidėjas buvo sužavėtas aistruolių sutikimu.

„Viskas super, fanai pasitiko šiltai ir galiu atsiliepti vien tik šiltais žodžiais. Iš savo pusės mes nepadarėme to, ko atvažiavome, todėl jausmai dvejopi, nesinori per daug šypsotis“, – sakė R.Jokubaitis. – Žaisti buvo tikrai sunkiau, ypač dabar, kai pirmas kartas grįžus į areną. Prireikė laiko įsivažiuot, vėliau nuslūgo jaudulys, bet manau, kad emocijos buvo labiau teigiamos, nei neigiamos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.