EUROLYGA 2023

Prieš lemtingą „Ryto“ mūšį S. Smithas nestokojo pasitikėjimo: „Neabejoju, kad iškovosime pergalę“

„Tai bus vienos iš svarbiausių rungtynių šiame sezone. Kaip komanda esame tam pasiruošę psichologiškai“, – prieš artėjantį žūtbūtinį FIBA Čempionų lygos mūšį kalbėjo vienas iš Vilniaus „Ryto“ (2/2) ekipos lyderių Speedy Smithas.

S.Smithas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
S.Smithas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
S.Smithas.<br>LKL nuotr.
S.Smithas.<br>LKL nuotr.
S.Smithas.<br>LKL nuotr.
S.Smithas.<br>LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 15, 2022, 2:06 PM

Antradienį sostinės klubo laukia neeilinis mūšis – Vilniuje Giedriaus Žibėno auklėtiniai priims iki šiol „Top 16“ etape dar nesuklupusią „Tenerife“ ekipą.

Pralaimėjimo atveju „Rytas“ prarastų net teorines galimybes prasibrauti į FIBA Čempionų lygos stipriausiųjų aštuntuką.

„Rungtynes turime pradėti geru požiūriu. Jis turi būti ne tik dvikovoje, bet ir rungtynių pasiruošime – pradedant vaizdo medžiagos peržiūra. Turime turėti tvirtą psichologinį pasirengimą.

Varžovų komanda yra gera, bet mes taip pat nesame blogoje pozicijoje ir galime kažką nuveikti“, – samprotavo 29-erių S.Smithas.

Primoji šių komandų tarpusavio dvikova Ispanijoje baigėsi aikštės šeimininkų pergale 89:75. Tąsyk atkakliai kovojęs „Rytas“ palūžo rungtynių pabaigoje.

191 cm ūgio „Ryto“ amerikietis neabejoja, kad jam ir vėl teks imtis lyderio vaidmens ir tiki, kad antradienį jo komanda iškovos itin svarbią pergalę.

„Man, kaip įžaidėjui, viskas prasideda nuo ekipos motyvavimo. Puolime turime laikyti gerą tempą, o gynyboje – solidžiai gintis ir tinkamai komunikuoti.

Žinau, kad turiu vesti savo komandą į pergalę. Šiuo metu mano pagrindinis dėmesys yra tik ties pergale. Turime tai pasiekti ir neabejoju, kad mes tą padarysime“, – teigė S.Smithas.

„Ryto“ ir „Tenerife“ komandų akistata Vilniuje vyks antradienį, 19 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.