EUROLYGA 2023

Pergale besidžiaugęs Šaras apie R. Jokubaičio traumą neužsiminė

Šarūnas Jasikvečius džiūgavo, kai „Barcelona“ klubas antradienį Eurolygoje įveikė Berlyno ALBA krepšininkus – 95:79 (21:13, 26:26, 26:19, 22:21).

 Rokas Jokubaitis ir Šarūnas Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Rokas Jokubaitis ir Šarūnas Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2022, 8:39 AM

„Manau, kad žaidėjai suprato, kaip gerai žaidžia ALBA, ypatingai namuose. Rungtynes pradėjome su teisingu nusiteikimu. Pirmoje pusėje žaidėme pagal ALBA žaidimą, bet mes norėjome bėgti, greitinti tempą. Deja, manau, kad prieš ALBA tai padaryti sunku. Reikia išlaukti momento, mes to nepadarėme, todėl ALBA valdė rungtynes.

Visgi mūsų išėjimas į aikštę po ilgosios pertraukos buvo puikus. Mes kontroliavo rungtynes nuo gynybos, tačiau prieš ALBA visada reikia bėgti. Trečio kėlinio pabaigoje jie grįžo į mačą, tad vėl buvo pavojingas atstumas. Nepaisant to, padarėme gerą darbą, labai dėl to džiaugiuosi. Ketvirtosios rungtynės per septynes dienas, tai nėra lengva“, – kalbėjo 45-erių Šaras.

Tiesa, rungtynėse traumą patyrė Rokas Jokubaitis. Įžaidėjas atsitrenkęs į kietą Christo Koumadje užtvarą, susižeidė petį bei iki mačo pabaigos jį šaldė ant suolo.

Po runtynių Š.Jasikevičius nekomentavo, kas nutiko gynėjui iš Lietuvos. Kol kas nėra aišku, kokio rimtumo tai trauma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.